Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Szofira előreláthatólag 200 nap kórház vár- Transzplantálni kellett a kislányt

Mikulás napi játszóházazás és mozizás után térjünk vissza a mindennapi valós életbe, hisz ez a mi legfőbb dolgunk, hogy a nehéz időszakban segítsük, támogassuk az érintett családok életét! Ma egy 2 éves tündéri hős kislányt tudtunk támogatni, Ő Szófia, aki az alábbi fotóról mosolyog ránk. Igaz nem teljes a mosoly, de hát nem is olyanok a körülmények a transzplantációs steril bokszban, hogy mindig nevessen az ember!

Szofinak a nagymamájával, majd utána az anyukájával is találkoztunk ottjártunkkor a Démétér Házban, itt ismerkedtünk meg, hívtuk fel a nagyszülő, majd az anyuka figyelmét, hogy szóljanak, hogyha bármiben is tud az Alapítvány nekik segíteni, s az alábbi levelet kaptuk a napokban tőlük:

C Szofia

"Legkisebb lányomnál 2018 áprilisban diagnosztizáltak egy AML típusú leukémiát, azóta kórházban tartózkodunk. Pécsett azonnal megkezdték a kemoterápiás kezelését, fel is került a nemzetközi csontvelő-transzplantációs listára, mivel transzplantációra van szükség a teljes gyógyuláshoz. Júliusig nem találtak megfelelő donort, de tovább nem tudtak várni, úgy volt, hogy mint szülők, mi leszünk valamelyiken Szófia donora, aztán közben az olaszországi köldökvérbank jelzett, hogy van náluk a Szofinak megfelelő köldökvér, így szeptember elején ezt megkaphatta. Szűk 3 hetet voltunk a bokszban, most a Démétér Házban gyógyulunk. Azóta volt egy csontvelő-biopszia, szerencsére abban a betegség nem volt kimutatható. Kriván doktor azt mondta, mivel köldökvérről van szó, így lassabban tapad, lehetséges, hogy a 100 nap helyett 200 napot fogunk itt eltölteni! Mi Zala megyében lakunk, segítségüket szeretnénk kérni, ha tudnak a párom utazási költségeiben segítsenek, hogy tudjon hozzánk jönni a család Budapestre, illetve majd hazautazásunk után az otthoni steril szoba kialakítása is többletköltség lesz, amihez jól jön a segítség!"

A családnak természetesen segítünk, most Szofi otthoni megfelelő higiénés körülményeinek kialakítására utaltuk ki adományunk, ez az első, s legfontosabb, hogyha hazakerül ez a kis tündér, ne kapjon el otthon semmilyen fertőzést, ami esetleg bármilyen infekciót okozhat nála!

Nem engedjük el a család kezét, természetesen ha lesz keretünk, segítünk a jövőben is Szofiéknak!
A kérelmeket folyamatosan kapjuk, a betegtámogatások folyamatában mennek a számlánkról, ezáltal az azon lévő pénz apad is rendesen, így nekünk is jól jön az utánpótlás...kérünk, ha tudsz, segítsd munkánk pár ezer forint átutalásával az alapítványos számlánkra! A közlemény rovatba tüntesd fel, hogy alapítói célokra küldöd adományod, így biztos lehetsz benne, hogy azt teljes egészében közvetlen betegtámogatásra fordítjuk!

Utalási adatok:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000

Akinek egyszerűbb, könnyebb, jobb, online bankkártyájával is tud segíteni:
https://adjukossze.hu/kampany/a-nagy-harcokat-sokszor-kisgyerekek-vivjak-1094/tamogatom/rendszeres

Megosztani a posztot Facebook oldaladon, hogy eljusson minél több emberhez? Természetesen szabad, sőt, ha lehet, kérjük is! 

A bejegyzést itt találod:

https://www.facebook.com/tegyunkleukemia/posts/1932421790187069?__tn__=K-R

vissza