Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Segítsünk Dórinak- Down szindrómával születtem, harcoltam egy akut leukémiával, és túl vagyok egy életmentő szívműtéten

Dóri idén októberben lesz négy éves! Speciális fejlesztő foglalkozásokra van szüksége! Erre indítunk most egy célzott gyűjtést!

A szülők kislányuk születése után tudták meg a Down szindróma tényét, a szülés utáni percekben közölték azt csak az orvosok velük. Ez a terhesség alatt nem volt ismert dolog! Ha ez nem lett volna elég, sajnos azóta már több más, egyéb nehézségen is túl van a kis érintett, illetve ugye ebből kifolyólag kimondhatjuk, a teljes család! Dórinál fennállt egy akut leukémia is, ami szerencsére már remisszióban, szívből reméljük ez így is marad, s túl van már édes kis cukikánk egy komoly szívműtéten is!

Egy nagyon összetartó, szerető családban nő fel a kislány, ennyi gond mellett nem is lehetett volna ezt máshogy végigcsinálni, szülei és testvérei imádják, mindent megtennének érte. Dórikánk fejlesztő foglalkozásokra jár, mellette zongorázni, ez is ugye a fejlődésének a része, amit viszont már a szülei nem bírnak finanszírozni még plusz munka mellett sem nagyon, pedig fontos lenne, hogy a megfelelő sűrűsséggel jelen legyen ezeken a foglalkozásokon, amiknek a havi költsége 30 000.- Ft. Ezt a kiadást szeretnénk magunkra vállalni! Amennyiben annyi pénz összegyűlik, hogy tudjuk folyamatosan fizetni ezeket a foglalkozásokat, és esetleg maradna azon felül, abból a családnak tüzifát fogunk vásárolni, mert arra is nagy szükségük van!

Korábbi posztunkban is láthatták, Lázárért is sikerült összefognunk, megvalósult a kisfiú álma, bízunk benne így lesz ez Dóri esetében is! A foglalkozásokat vezető hölgy egyébként határozottan azt mondja, hogy Dóri kirí a sorból pozitív értelemben a többi hasonló gyerkőc közül, ha megfelelően sűrűn tudnának vele foglalkozni, szépen fejlődne! Nekünk mindenképp ez a célunk, hogy fejlődése folyamatos legyen, s mire felnő, illetve nagyobb gyerek lesz, valamennyire sikerüljön beilleszkednie a társadalomba! Kérünk ezért, ha most olvasod ezt a bejegyzést, segíts nekünk, illetve rajtunk keresztül a szülőknek ebben!

Dori

Van egy számlaszámunk, amire még a legkisebb összeget is szeretettel várjuk, utalásod, befizetésed meg tudod úgy tenni, hogy azt teljes egészében Dóri szülei kapják meg a fejlesztő foglalkozásokra! Nincs más teendő, mint a közlemény rovatban feltüntetni, "Dóri fejlődéséért"! Így a pénz megérkezésekor azonnal be tudjuk azonosítani, hogy az a kis Dórié, és tudjuk is továbbutalni az édesanyja számlájára! Mindig kommunikálni fogjuk, hogy mennyi pénz jött már Dórinak, kövessétek ezt kérünk nyomon, hogyha segítettetek! A számlaszám a következő: Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány 11743002-20194468-00000000

Hogyha utalni nem tudsz, de szívesen segítenél egy 250.- Ft-os SMS üzenet elküldésével, akkor semmi mást nem kell tégy, csak a 41-es számot elküldeni a 13600-as telefonszámra! Roppant fontos, hogy mellette oszd is meg a posztot, talán rajtad keresztül szintén egy olyan emberhez jut el az írás, aki tud, s szeretne is segíteni a kislánynak! Köszönjük szépen!

2017 augusztus 25:

Eddig Dórinak két befizetőtől összesen 6 500.- Ft célzott adomány érkezett. Mi ezt kiegészítjük, s a szeptember havi foglalkozások díját, 30 000.- Ft-ot kiutaljuk a családnak! Aki szeretne segíteni a kislánynak, kérjük tegye meg, szükség van Önökre/Rátok, hogy folyamatosan év végéig ezt a költséget át tudjuk vállalni a szülőktől! Köszönjük!

vissza