Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Segítsünk az iskolakezdésben a családoknak- Te kinek leszel a mentora?

Az iskolát kezdő fiataljainknak gyűjtünk, akik szeptember elsején beülnek az iskolapadba! Jó pár ilyen gyerkőcünk van, s vannak olyan betegeink is, akik magántanulóként fogják elsajátítani az ABC-t, vagy épp a szorzótáblát, mert egészségi állapotuk nem engedi meg, hogy közösségbe menjenek! Némelyek az otthonukban, mások a kórház kórtermeiben, transzplantációs bokszaiban távoktatásban részesülnek majd az internet segítségével!

Szóval, az iskolába induló lurkóknak tanszerekre, iskolatáskákra, színes ceruzára, tolltartókra van szükségük, míg a magántanulóinknak táblagépre, laptopra, hogy azokon keresztül tarthassák majd a kapcsolatot tanáraikkal. Kérjük, ha teheted, segíts nekünk, hogy minél több érintett családnak tudjuk támogatni az iskolakezdését!

Kétféleképp segíthetsz! Pénzbeli adománnyal, vagy tárgyi támogatással! Amennyiben az első a könnyebb, mert nincs időd vásárolni, vagy a postán sorban állni a csomag feladásnál, úgy egy gyors utalással bármikor segíthetsz az alábbiak szerint:

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Közlemény: iskolakezdés

Iskolakezdes (1)

VAGY, amennyiben ez a szimpatikusabb, segíts úgy, hogy Te magad vásárolsz meg egy iskolatáskát, tolltartót, ceruza-, vagy toll csomagot, (új dolgokat szeretnénk kérni ez esetben, nem használtat), vagy épp egy táblagépet, laptopot! Ezeket el tudod juttatni hozzánk csomagban postán feladva, vagy akár szívesen megszervezünk egy találkozót is, s add át Te magad személyesen ajándékod a rászoruló betegeknek! Válaszd azt, ami neked a legszimpatikusabb! 😍 Ha a postázás, vagy a személyes átadás mellett döntenél, keress minket telefonon, egyeztessünk postázási címet, vagy helyszínt és időpontot a személyes átadáshoz! Telefonszám: +36204814923

Nagy örömmel tudatjuk, hogy jó pár iskolatáska, tolltartó, tornazsák, és egyéb iskolaszer került átadásra betegeinknél, köszönjük ezt minden egyes felajánlónknak, mindemellett mi is 210 000.- Ft összértékben tudtuk támogatni azon gyerkőceinket, kiknél szeptemberben elkezdődik az iskola. 

Tanszer Atadas

Egy fotómontázs az átadásokról, de ettől sokkal több volt, akit érdekel, ők a Facebook oldalunkon több képet, és beszámolót is láthatnak!

www.facebook.com/tegyunkleukemia

vissza