Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Rolika volt a 2019-es év első támogatottja

Január 06-a van, és még nem posztoltunk idén? Valóban, de ez nem jelenti azt, hogy nem dolgozunk a háttérben, csak épp betegeskedtünk, -vírusos kötőhártya-gyulladás-, s nem voltunk gép előtt sokat. Na de az év végi pihenésnek, és tétlenségnek vége, holnaptól ismét gőzerővel indul az év!
A 2019-es esztendő első támogatottja Rolika volt, akit a korábbi adományvonalas gyűjtésünk által tudtunk támogatni. Mi több, ebben az évben végig így lesz, havi rendszerességgel tudjuk segíteni a családot! Hála Nektek, akik a megadott napon kézbe vettétek telefonjaitokat, s segítettétek Rolkó rehabilitációját! Rolika mellett egy székesfehérvári felnőtt betegünknek is segítségnyújtással indítottuk az új évet, akinek a mindennapi élelmiszer és fertőtlenítőszer kiadásaiban segédkeztünk Spar ajándékkártya átadásával. Szükség van rá, mert betegünk mire kiváltja gyógyszereit, s befizeti a havi rezsiszámlákat, sokszor nem marad elegendő pénze a rokkantsági nyugdíjából. A két támogatás összértéke 265 000.- Ft, ebből is látszik, hogy a sok 500.- Ft-os adományvonalunkra küldött SMS-ből közösen nagy dolgokat tudunk megvalósítani!
Roli Es Timi
Holnap ismét két betegünket tudjuk támogatni az Adhat Vonalas adományokból, egyiküknek tűzifát kell vásároljunk, ő egy fiatalember lesz, akinek másodjára relaptált a leukémiája, és nincs otthon ebben a nagy hidegben elegendő tüzelőjük, illetve egy pici másfél éves fiúcskának fogunk speciális tápszert vásárolni, amivel az édesanyja szondán keresztül tudja majd táplálni. Egy havi tápszer ára 25000-30000.- Ft, mi most két hónapra elegendő tápszer árát vállaljuk át magunkra a sárbogárdi családtól! Természetesen jönni fognak a képek, hogy kinek segítettünk, illetve a beszámoló posztok is! Szerdán még egy Angliából küldött csomaggal érkezünk majd a Démétér Házba, de ezt is látjátok majd az átadás napján. Tudjátok, nekünk nagyon fontos az átláthatóság, a visszaigazolás, hisz hogyan is várhatnánk el tőletek, hogy segítsetek, ha nem láthatnátok, hogy adományaitok célba is érnek! Azon betegek fotóit, rövid betegségtörténetét tudjuk megosztani oldalunkon, akiktől írásos engedélyt kapunk erre! Nyilván annyi adatot közlünk mi is, amit az érintettek megengednek! Az adatkezelésnek, adatközlésnek is vannak szabályai, amit magunkra kötelezően kell vennünk, mi több, be kell tartanunk!
Szóval induljon az új év! Egészséget, boldogságot kívánunk mindenkinek! Figyeljetek egymásra, a másikra, ez nagyon fontos ebben a rohanó világban! Amit adsz, azt kapod vissza, szokták volt mondani, de ez így is van!
Ne feledd, idén is minden nap 0-24 óráig él az adományvonalunk, ha kezedben a telód bármikor tudsz küldeni 500.- Ft-ot az éteren keresztül! Ez a leggyorsabb, legegyszerűbb adományozási forma, ami talán nem túlzás, de mindenki számára kivitelezhető! Ettől a szegény sem lesz szegényebb, a mi munkánkban viszont jelentős segítség ez is! Tapasztaltuk már, a sok kicsi sokra megy!
Telefonszám: 13600
Az üzenet szövege csupán ennyi legyen: 41
vissza