Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Ringen kívül szorítunk Zalánért, és ott vagyunk, ha kellünk

Zalán, a fiatal ökölvívó került már szorítóba sport múltja lévén, most viszont egy nagyon veszélyes ellenféllel kell szembenéznie, ez talán lehet mondani élete nagy harca, az ellenfél egy Non-Hodgkin lymphoma. Zalán ringbéli megpróbáltatásai alatt az anyuka többször aggódott már kisfiáért, de most ez egy teljesen más küzdelem.
Az alábbi támogatáskérő levelet kaptuk a családtól:
"Zalán betegségének előjelei mellkasi és hátfájdalommal kezdődtek, ezért alapos kivizsgálást kértem. A röntgen már kimutatta, hogy gond van, így kerültünk 2018 szeptemberében a gyermekonkológiára. A diagnózis Hodgkin lymphoma, más néven a nyirokrendszer rosszindulatú daganatos megbetegedése. Gyermekem aktív sportéletet él két éve, egy éve versenyez is, nagyon jó eredményekkel, van 10 aranyérme és 3 ezüst. A Hell Fight Club igazolt versenysportolója ökölvívóként.
B Zalan
Jelenleg már a harmadik blokk kemoterápiás kezelésnél tartunk, amiből előreláthatólag még ezen felül három lesz. Egy-egy ilyen blokk öt nap infúziós kezelésből áll, kiegészítve szájon át szedhető gyógyszeres támogatással, majd ezt követi három hét szünet otthon, és ismét kórház.
Három gyermekem van, a nagy már kiröpült itthonról, a középső középfokú tanulmányait végzi, Zalán pedig a nyolcadik osztályt muszáj, hogy most betegsége miatt magántanulóként végezze.
Nagyon sokáig állandó éjszakásként dolgoztam, nyár végére eléggé kimerültem, ezért felmondtam, és munkahelykeresés közben derült ki Zalán betegsége. A kórházi kezelések idején naponta reggeltől késő estig Zalán mellett vagyok, és ingázom lakóhelyünk és a kórház közt, éjszaka járok haza. Egyedül nevelem gyermekeim, minden teher rám hárul, helyt kell állnom a kórházban, és otthon is! Nagyon sokba kerül az ingázás, a Zalán szobáját szeretnénk felújítani, hogy az megfeleljen a kezelések otthoni kívánalmainak, ehhez kérünk segítséget, melyet előre is hálásan köszönünk!"
Nem kérdés, hogy ebben a helyzetben ott vagyunk Zalán mellett, a mai támogatásunkat az otthoni megfelelő higiénés körülmények kialakítása érdekében utaltuk ki a családi számlára.
Az egész családnak, rokonságnak szükség lesz most az erejére, tudjuk nagyon is jól, hogy min mennek keresztül! Mindemellett nagyon bízunk a teljes gyógyulásban, jó kezekben vannak a miskolci Velkey László Gyermekegészségügyi Központban. Zalán kemény srác, megnyeri ezt a meccset! Mi itt vagyunk a szorítón kívül ugyan, de közel a ringhez, segítünk amiben tudunk!
vissza