Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Péter transzplantáció előtt áll, az otthoni megfelelő higiénés körülmények kialakítását támogattuk náluk

A hét a felnőttek hete volt, hétfőtől máig bezárólag több felnőtt beteget is támogattunk. A fotón látható Úr Péter, akinél az otthoni megfelelő higiénés körülmények kialakítását segítettük. A felnőttek mellett tudtunk segíteni három gyerekkorú betegnek is, a heti támogatásaink összértéke 350 000.- Ft volt. Köszönjük szépen támogatóinknak, hogy lehetővé tették a folyamatos segítségnyújtást telefonos, és egyéb módon küldött adományaikkal!

Pétertől az alábbi bemutatkozást kaptuk:

"Betegségemet szeptember 12-én diagnosztizálták a Szent László Kórházban. Kezelőorvosom egy tündéri, imádni való orvos. Három kemoterápián vagyok túl, jelenleg nem szaporodtak vissza a rákos sejtek, melyeknek száma 0.01 a legutóbbi biopszia eredménye szerint. Rendszeresen járok ambuláns kezelésre, vérvételre, illetve biopszia vizsgálatra. Jelenleg csontvelő-átültetésre várok, pontos időpont még nincs kitűzve. (Volt, de nem valósult meg egyelőre.) Sejtszámaim igen alacsonyak, úgyhogy itthon is a kórházban megszokottak szerint élek, a család is ehhez igazodik, -sajnos-, folyamatos a kézfertőtlenítés, szájmaszk viselése, ha valaki jön látogatóba, vagy ha nekem kell valahova elmennem. Sajnos a táppénz nem elegendő mindenre, meggondoljuk mikor mire adunk ki pénzt. Nagyon jó lenne, ha itthonról valamilyen munkát tudnék végezni! Mentálisan persze a család is megküzd a betegségemmel, mert nehéz elfogadni, természetesen sok segítséget kapok tőlük is."

Kedves Péter! Tudjuk, hogy min megy, min mennek keresztül! Lassan napra pontosan 12 éve, hogy Alapítványunk képviselőjét is ezzel a betegséggel transzplantálták! Krisztián esetében is egy AML-lel kellett szembenéznie. Nem volt egyszerű a harc, de Krisztián azóta is tünetmentes, Önt is csak biztatni tudjuk! Nehéz, de lesz könnyebb! Még biztosan találkozunk majd személyesen is a transzplant ideje alatt! Ne engedjük el egymás kezét, ha bármiben, tapasztalatok, stb. szüksége van segítségre, hívjon minket bizalommal!

Cs P D

Köszönjük mindenkinek, aki segíti munkánk! ❤️ Legyen csodás hétvégétek! Aki még nem tette, kérjük tegye meg, rendelkezzen a hétvégén két ráérő szabad percében adója 1%-a felől! Adószámunk: 18142842-1-14 Ha már túl vagy rajta, és segíteni szeretnél, küldj egy 500.- Ft-os emelt díjas SMS-t!
A telefonszám: 13600
Az üzenet szövege csupán ennyi legyen: 41

Facebook posztjaink megosztásáért hálásak vagyunk! 👍

vissza