Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Pankáék a transzplantáció után vannak- Ment a támogatás a családnak

Panka és anyukája tavaly október óta mondhatni szinte folyamatosan kórházban vannak. Öt blokk kemoterápiás kezelés után meg kellett transzplantálni a kislányt, ez az ötödik hét, hogy megkapta az őssejteket. A család kettészakadt, a hét éves Panka és anyukája kórházban, a férj és három testvér pedig otthon.
“Ez anyagilag igen megterhelő számunkra, hogy mind a ketten kiestünk a munkából és ingázni kell Gátéról Budapestre, ami még egy ideig így lesz, hiszen ez még hosszú folyamat!” -írja az édesanya hozzánk írt levelében.
Abszolút átérezzük a nehézségeket, a gyógyulás innentől kezdve még valóban egy hosszabb időintervallum! Konkrétan előre nem lehet megmondani a teljes felépülés idejét, kérdés, hogy lesz e valamilyen szövődmény, ha igen az milyen mértékű, stb. Egy biztos, az első 100 nap fokozott figyelmet érdemel, aztán ha minden rendben a vérképzés körül, úgy jöhetnek majd az oldások.
FACE SC 1591262618280
Feladatunk a transzplantált családok segítése, így nem volt kérdés, bevettük támogatottjaink közé Pankát! Az utalás megtörtént, s megbeszéltük az édesanyával, hogy továbbra sem engedjük el egymás kezét, támogatjuk még őket az idén!
Innen is nagyon jó egészséget kívánunk a kicsi lánynak, erőt-kitartást a szülőknek...ez a nyár most nem olyan, mint az eddigi megszokott vakáció, de jövő ilyenkor már elvileg minden visszaállhat a régi kerékvágásba! Most összpontosíts magadra Panka, meglásd napról-napra, hétről-hétre jobban leszel!
Akinek szimpatikus ez a családtámogató munka, amit mi végzünk, és szívesen felkarolna egy-egy kis beteget, őket kérjük látogassanak el az alábbi linkre, ott több támogató lehetőség közül tudtok választani: www.tegyunkleukemia.hu/hogyan-segithet
vissza