Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Öt beteg támogatásával indult nálunk az április- Natasa Léna volt az egyik kis beteg

Február elején kaptuk az alábbi üzenetet Natasa édesanyjától. Hirtelen szóhoz sem jutottunk, hisz abban voltunk, hogy Natasa Léna jól van, hogy minden rendben, oviba jár, stb.-stb., éli egy öt éves kislány felhőtlen mindennapjait. Nagy meglepődéssel, sajnálattal olvastuk, ez nem így van. Az allogén transzplantációja után relaptált a leukémiája.
“Még nem tértünk magunkhoz! A történetünk: 2019 június elején egy rutin vérvételből derült ki, hogy Natasa leukémiás. 4 hónapos kemoterápia után idegen donoros csontvelő-transzplantációnk volt, majd 2020 szeptemberében már elkezdtük az ovit, minden rendben volt. Idén január végén mentünk a 15. havi csontvelő-kontrollra, amitől azt vártuk, hogy ritkulni fognak az ilyen jellegű vizsgálatok, ehelyett 28-án azzal hívtak fel az orvosok, hogy ők maguk sem értik, és nem tudják elhinni, de visszajött a betegség, Natasa Léna sejtjei kitúrták a donorét... Kezdjük elölről az egészet...”
Natasalena
Azóta már többször tudtuk anyagilag támogatni a családot, segítettétek őket többen, ma a célzott adományok fennmaradó részét, 30.800.- Ft-ot utaltunk ki Natasáéknak! Elvileg, ha jól tudjuk ma kellett visszamenniük a kórházba, s vérkép alapján döntik el, hogy hogyan tovább.
Mi nagyon szorítunk, tudjuk, hogy most ismét felfordult az életetek, egyszer anyuka van a kórházban kislányával, egyszer pedig az édesapa...ezt csakis az tudhatja milyen nehéz, aki átéli, átélte már ezt az élethelyzetet! Szorítunk továbbra is❣️
Natasa Léna mellett ma további négy betegnek tudtunk támogatást nyújtani, 377.050.- Ft ment ki ma az alapítványos számlánkról az érintettek felé! Köszönjük ezúton is minden adományozónknak a segítséget!
Holnap nagypéntek, s itt a húsvét, de kedden ismét indul egy hét, addig is Mindenkinek jó ünneplést/pihenést kívánunk, családi körben eltöltött kellemes napokat!
vissza