Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

No Comment Hip Hop Tánciskola adománya a leukémiás gyermekeknek

No Comment Hip Hop Tánciskola év végi jótékonysági gála-Összesítés
300 000.- Ft adomány magától a tánciskolától, plusz 247 140.- Ft pénzadomány a tánciskola növendékeitől és szüleiktől, mindemellett több, mint 300 kg tartós élelmiszer, fertőtlenítő-, mosó-, tisztító-, és tisztálkodószer, ugyancsak a rendezvényen részt vevőktől!
Hosszú és fárasztó napon vagyunk ma is túl, de ismét megérte, sok-sok család ünnepét tudtuk szebbé varázsolni támogatóink segítségével! Köszönjük mindenkinek a segítséget!
Még itt az elején leírjuk, mi is lesz/lett ezzel a sok adománnyal, -nem mindenki szeret olvasni sokat-, aztán akit érdekelnek a mai nap részletei, alább leírunk mindent részletesen!
Szóval a tárgyi adományok, amit egész nap jó nagy kartondobozokba gyűjtöttünk már ma este célba értek! Zárásra, este 21:30-ra két érintett család már oda is tudott jönni a helyszínre a gondosan összekészített csomagjaikért, mindkettőjüket tele csomagtartójú autóval engedtük el, sőt, még kellett a hátsó ülésre is pakolniuk, hogy beférjen minden. A többi nagy kartondobozt pedig még későn este bevittük a Szent László Kórház területén található Démétér Házba. Most ugyan nem sokan vannak a létesítményben, de csütörtökön ismét jönnek vissza a most otthon lévő családok, s a fotón látható dobozokat, azok tartalmát testvériesen szét fogjuk osztani az érintett családok közt. Hiába volt már későn, épp még ottjártunkkor fenn volt Gábor, ez a cukorfalat kisfiú, akit nem rég transzplantáltak, így szerepel a fotón, mint az egyik kis támogatott ebből a sok mindenből! Most azért készítettük ezt a képet, hogy lássátok a termékek célba értek, de természetesen ahogy kapjuk majd a többi fotót az érintett családoktól, úgy bővítjük a képeket! Szóval tárgyi adomány pipa, a pénzadományt pedig a két ünnep között, a következő bankfióki nyitás alkalmával fogjuk tudni befizetni az alapítványos számlára, s azt teljes egészében közvetlen betegtámogatásra fogjuk fordítani! Roppant fontosnak tartjuk az átláthatóságot, ellenőrizhetőséget, éppen ezért is a persely tartalmát természetesen együtt a tánciskola vezetőjével, Ódor Dániellel számoltuk meg, így tudja Ő is a pontos összeget, illetve mi is, a befizetés után küldeni fogjuk neki a befizetési pénztárbizonylatot, így bizonyos lesz, hogy a pénz egésze beérkezett a számlánkra! Az összegből az érintett leukémiás, csontvelő-transzplantált családoknál az otthoni megfelelő higiénés körülményeket fogjuk kialakítani! Ez létfontosságú!
No Comment Hip Hop Ancgala Adomanyok
Na de nézzük, hogyan is indult a nap! Mi már reggel 08:45-re ott voltunk a Csili Művelődési Központban, ahol a gála megrendezésre került, elfoglaltuk a gyűjtésre kijelölt helyünk, s vártuk a táncbemutatókra érkező családokat, akik egészen 09:00-tól 20:00-ig jöttek az ütemezett előadásokra. Vásároltunk több erős kartondobozt, felkészülve vártuk az adakozókat. Tudtuk, hogy sokan lesznek, így kibéreltünk erre az időre egy kisbuszt, hogy a szállítás is megoldott legyen. Közel másfél órás előadások voltak, így jöttek a pultunkhoz ezekben az intervallumokban folyamatosan a szülők, vendégek. Nagyon sok fertőtlenítő-, mosó-, és tisztálkodószert kaptunk, egy darabig ilyesmire nem lesz szükség a Démétér Házban! Sok-sok szép új játékot is hoztak az adakozók, ebből szortíroztunk korcsoport szerint mindenkinek! Hisszük és valljuk, ha boldog a lélek, jobban gyógyul a test is, így a játék is hozzájárulhat betegeink gyógyulásához, hisz minek is örülnek leginkább a picik, hát persze, hogy a játéknak! Őket még ezzel lehet levenni a lábukról.
Nagyon szépen köszönjük, hogy részesei, kedvezményezettjei lehettünk ennek a mai ünnepségnek! Ismét bebizonyosodott, hogy bizony ha akarunk, még mindig össze tudunk fogni mi emberek, s a sok kicsi bizony tud lenni együtt egy nagy egész! A legtöbben már alszotok, akik ott voltatok ma a Csili Művelődési Központban, de bízunk benne reggel többen ránk kattintotok majd, s örömmel olvassátok a beszámolónkat a tegnapi napról! Ahogy ígértük, jönni fognak a támogatott gyerkőceink mosolygós fotói az általatok hozott dolgokkal, ahogy kapjuk a friss képeket, mindig bővítjük a Facebook poszt csatolmányait! Facebook poszt: https://www.facebook.com/tegyunkleukemia/posts/1960305150732066?__tn__=K-R
Most egy pár napot mi is pihenünk, tegyétek ezt Ti is! Kapcsolódjatok ki karácsonykor, figyeljetek ilyenkor picit jobban magatokra, szeretteitekre, legyetek a lehető legtöbbet családtagjaitokkal! Aztán az új évben indul megint a munka, látni fogjátok, jövünk majd támogatásaink részleteivel, mint eddig is!
Aki teheti, vállaljon szerepet betegeink támogatásában, hisz szükség van rá, és kell is a segítség!
Utalás:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Bankkártyás adományozás:
Adományvonal:
Telefonszám: 13600
Ide kell csupán ennyit elküldeni: 41
(Egy SMS 500.- Ft támogatást jelent a leukémiás betegeknek.)
Facebook oldalunkon a poszt természetesen osztható, mi több kérünk is mindenkit, aki olvasta bejegyzésünk, ossza meg azt! Hátha pont épp rajtad keresztül jut el az információ létezésünkről egy olyan emberhez, aki tud, s szeretne is segíteni! Köszönjük!
vissza