Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Nincs olyan jóérzésű ember a földön, akit ez a mosoly ne érintene meg!

Ő Níla, aki oly sok megpróbáltatáson van már túl, de mégis még a neheze hátra van! Három fotó a kezelések fázisairól, az egyiken még hosszú hajacskával, láthatóan szomorúan, étvágytalanul a kezelések elején, a másikon már hulló hajacskánkkal, a citosztatikumok megtették kellemetlen hatásukat, épp a kedvenc videómegosztó előtt ülve...itt egy percre szeretnék elkanyarodni Nílától, felhívva a figyelmet egy futó kampányunkra. Látjátok milyen jól le tudja kötni a beteg gyerkőcök mindennapjait egy számítástechnikai kütyü, vagy ne adj isten egy okostévé, amin a gyerekek a kedvenc meséjüket, filmjeiket, videóikat meg tudják/tudnák nézni? Nos, a megújult, kibővített Démétér Házba épp televíziókra gyűjtünk, ha teheted, kérünk szállj be Te is! 1-2 ezer forint nem sok, nagy valószínűséggel senkit sem vág földhöz, a gyerekeknek pedig, mint látod is, nagy örömet szereznél. Ezzel kapcsolatos infó: https://adjukossze.hu/…/tv-re-gyujtunk-az-ujjaszuletes-haza… Pár kattintás, s bankkártyád segítségével egy biztonságos banki oldalon keresztül 3 perc alatt útba indíthatod a Te ezreseid is!

Sz Nila

Nos térjünk vissza a darányi kis betegünkre, Nílára...a harmadik kép már picit jobb kedvűbb, úgy gondolom kijelenthetem, nincs olyan jóérzésű ember ezen a földön, akit ez a mosoly ne érintene meg! Nílát most az otthoni megfelelő higiénés körülmények kialakítása érdekében támogattuk. Ma beszéltünk az anyukával, aki elmondta, hogy a napokban ki kellett cserélni kislánya kanüljét, szegényt jól összeszurkálták, először az egyik, korábban is használt oldalra nem tudták behelyezni a kanült, így jött a második próbálkozás, a másik oldal, ahová szerencsére sikeres lett a behelyezése. (Sosem felejtem el, én már felnőtt voltam, mikor a kezembe adtak egy ilyen Hickman kanült, hogy menjek át vele a sebészetre, ahol a sebész orvos beszúrja nekem...hát, hogy is fogalmazzak szépen, felnőtt fejjel is inamba szállt a félelem! Akit érdekel, hogy néz ki egy ilyen, s milyen nagy tűvel szúrják, az rá tud keresni a Google-ben: Hickman kanül.)

A helyzethez képest jól van Níla, ami nagyon fájó pontja, hogy most az apukáját nem láthatja, látogatási tilalom van ugye az influenza járvány miatt Pécsen is a klinikán, így bizony most a szerettek nem tudják látogatni gyermekeiket! Nílára még több ciklus kemoterápia vár Pécsett, aztán jöhet Budapesten a csontvelő-transzplantáció! Megígértük az édesanyának, hogy még mellettük leszünk támogatásügyileg, ahogy tudunk segítünk majd az utazási költségeikbe, a pesti Démétér Házas szállásba, stb. Szorítunk pici lány, ezt a mosolyt még látni szeretnénk sokáig!

Bejegyzésünk végére még egy kérdés: Rendelkeztél már idén az adó 1%-od felől? Szoktál vele foglalkozni, avagy eddig nem, de most átértékelted a dolgot, és szívesen segítenél úgy, hogy az neked kiadásodba sem kerül?! Ismered, avagy sem a felajánlás menetét? Nos, el kell mondjuk, pár perc az egész, kattints a linkre további infókért: /ado

vissza