Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Nílánál harmadszorra is kiújult betegsége- Bízunk, remélünk

2019 november, ez már a HARMADIK rák!- olvasható tegnap óta az apuka közösségi oldalán. Napokkal ezelőtt hívott minket Níla édesanyja, s tőle tudtuk meg mi is a borzasztó híreket, hogy most ismét folyamatosan Budapestre járnak, s hogy Níla leukémiája relaptált.
Nagyon hosszú utat járt már be a képen látható kicsi lány betegségéből kifolyólag, 2013-ban kezdődött a család kálváriája egy Wilms tumor diagnosztizálásával. Erre rá négy évre 2017 novemberében akut leukémiát diagnosztizáltak a kislánynál, rá fél évre meg is kellett transzplantálni. Nem volt egyszerű menet már az sem, emlékszünk rá mennyire lefogyott Níla, már-már aggasztó volt az állapota ennek az édes kislánynak. Többször segítettünk is már nekik, találkoztunk anno a Démétér Házban amikor a kezelések zajlottak. Most nem tudunk mit tenni, csak ismét szorítunk/imádkozunk, kérjük a jó Istent/az univerzumot, hogy gyógyuljon meg Níla. Egy pici pénzbeli segítséget természetesen küldtünk, hogy a nagy távolságú és sűrűn szükséges utat otthonuk és a főváros között könnyebben tudja finanszírozni a család!
Sz Nila (4)
Az édesapa szomorú, szívhez szóló mondatai:
"Nílánál az egymást követő három csontvelő mintavétel eredménye is pozitív lett! Már duplázódott rossz sejtekkel a legutóbbi vizsgálathoz képest! Ami azt jelenti, hogy az új csontvelő (ami egy német idegen donoros átültetés, transzplantáció eredménye, kezdetben nagyon nehezen indult be a működése, de szépen lassan Níla szervezete befogadta) is rossz sejteket termel.
Most szájon át vehető gyógyszert kezdett el szedni azonnal, ami a Philadelphia pozitív sejteket igyekszik gátolni. Ezek mutálódott, csúnya, erőszakos, rossz sejtek, ezért is nagyon ritka a leukémiák között... Konkrét statisztika sajnos emiatt nincs is rá. Transzplantációval 30 százalékot kapott, majd ezt követően ....franc se tudja ...nem ez a lényeg!
Hányinger, hányás, rosszullét, álmatlanság, depresszió, kedvtelenség, végtag fájdalmak most felerősödhetnek. Vér transzfúzió, trombocita, fehérje injekciók stb., szükség lehet rájuk, mint előtte. De természetesen reméljük, hogy ezekre nem kerül sor, és a gyógyszer hatásos lesz!"
Nagyon szorítunk Zoltán, hogy úgy legyen! Már igazán jóra, legalább jobbra fordulhatna életük, nagyon megérdemelné ez a kicsi lány!
vissza