Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Níláéknak költözni kell- Az ezzel kapcsolatos kiadásaikat segítettük a családnak

Azt, hogy milyen nehézségeken megy keresztül egy leukémiás megbetegedésben érintett család, azt elképzelni el lehet, de az tudja csak igazán, aki valamilyen szinten érintett! Ha szeretnél segíteni ennek a tündéri aranyos kislánynak, akkor célzott befizetéseddel/utalásoddal most megteheted!

Sz Nila (3)

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Közlemény: Níla ALL

Nem húznánk most bejegyzésünket különböző mondatokkal, érveléssel, hogy miért segítsünk a családnak, megosztjuk a szülők sorait hozzánk.
Mi most vis maior 50000.- Ft-ot tudtunk hirtelen kiutalni nekik, besegítve ezzel az új, muszájból történt költözési kiadásaikba, albérleti díj fizetésébe, de ha érkezik Nílának még célzott adomány számlánkra, természetesen utaljuk azt is a családnak!

“Tisztelt Alapítvány! Kislányunk jelenleg a második rákos megbetegedésével küzd. Első betegsége vese daganat volt, -Wilms tumor-, amit műtéttel, kemoterápiával és besugárzással kezeltek. Ezt követően rengeteg mellékhatással küzdött kislányunk, ízületi fájdalmak, rossz közérzet, fáradékonyság, s egy veséje révén vizelettartási gondjai voltak. Azonban 2017 év novemberétől ismét a rák áldozata lett. Jelenleg Acut Lymphoblastos Leukaemia-ja van kislányunknak.

Rengeteg kemoterápiát kapott, s egyetlen esélye az életben maradáshoz a csontvelő-transzplantáció volt, amit ugyan nagyon sok nehézségek közepette, de sikeresen megkapott. Jelenleg szervezete erősödésére és teljes felépülésére várunk, amihez még hosszú az út, s most egyéb mellékhatásokkal küzd pluszban kislányunk, ilyen például a kemoterápia okozta szívkárosodás is, amire vérnyomás csökkentőt kell szedjen. Mostani anyagi helyzetünk teljesen ellehetetlenült, a rengeteg utazás, gyógyszerek, s folyamatos steril körülmények kialakítása-fenntartása hatalmas összegeket emészt fel, s ráadásul az albérletet, ahol élünk, eladta a tulajdonos, így el kell költöznünk rövid időn belül, s a költözésen felül ismét steril körülményeket kell kialakítanunk Níla számára.

Ezért szeretnénk kérni az Önök segítségét, hogy támogassák Níla kislányunkat ebben a nehéz időszakban! Ismételt segítségüket előre is nagyon szépen köszönjük! Hatalmas köszönettel és üdvözlettel: Níla szülei!”

Kérjük, aki teheti segítse Níláékat, hogy egy olyan új otthonba tudjanak költözni, ahol a kislány biztonságban tud gyógyulni! Köszönünk minden csekélynek tűnő apró adományt, most nagy szükség van rá!

vissza