Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Níla már túl az átültetésen- Egy vérnyomásmérőt kért tőlünk a család

Níla egy transzplantált kis betegünk, aki már a Démétér Házban gyógyul. Ottjártunkkor épp tabletezett, próbálja elütni az időt, ami bizony néha unalmas tud lenni, amikor valaki “be van zárva” a négy fal közé! Esetében még nem rég nyílt ki a steril boksz ajtaja, a fehérvérsejtszám, ezáltal az immunrendszere még nem az igazi, így fokozottan kell vigyáznia a különböző fertőzésekkel szemben!

Anya és apa gyermekükkel a ház apartmanjában, így már a transzplant után nagyon bíznak a teljes gyógyulásban! Erre minden okuk meg is van, az alapbetegség remélhetőleg a múlté! Most a kislány szíve kezdett el rosszalkodni, ezzel kapcsolatban hívtak minket a szülők. 
Nílának, pont a szív probléma miatt sűrűn, naponta többször kell most vérnyomást mérni, s kérték tőlünk, hogy amennyiben módunkban áll vásároljunk a kislánynak egy saját vérnyomásmérőt. Nem volt kérdés, hogy egyértelmű megvesszük a szóban forgó eszközt, amit azóta át is adtunk a családnak, egy kis dr. Lenkey féle vitamincsomaggal.

Sz Nila (2) 

A család egyébként most egy olcsó, lakható, megfelelő higiénés körülményeket biztosító albérletet keres a fővárosban, hogyha esetleg valaki tud ilyenről, kérjük értesítsen minket! 👍

Níláéknak a Démétér Házban tartózkodásuk idején keletkezett költségeket mi fogjuk kifizetni a távozásuk után. Egyenlőre még úgy néz ki, hogy hetekig maradniuk kell, ez nyilván a felépülés gyorsaságától fog függeni, hogy meddig. Bízunk benne egy új, boldog, s egészséges életet tudnak majd kezdeni Budapesten!

vissza