Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Níla két éves kora óta küzd betegségével, ami sajnos nagyon erős! Túl erős!

Légy hálás a mai napért, mert az élet egy pillanat alatt megváltozhat! Olvastuk ezt a mondatot ma egy nagyon kedves barátunk, egy érintett szülő oldalán. Picit elméláztunk a mondaton, hogy mennyire igaz is az állítás, majd eszünkbe jutott jópár “gyerkőcünk”, felnőtt betegünk, akik tudjuk, hogy most ezekben a percekben az életükért harcolnak, vagy épp várnak egy fontos, “mindent eldöntő” leletre...a hogyan továbbra... Az egyik ilyen kis beteg Níla volt, akinek átkattintottunk az oldalára, s láttuk, tudjuk, hogy min megy keresztül! ...hogy min megy keresztül Ő, és ezáltal a szülei! Nem rég tudtuk meg, hogy nem kap kezelést!
Sz Nila (8)
A család, ha most kívánhatna valamit karácsonyra, az egészen biztosan egyetlen dolog lenne ...hogy meggyógyuljon Níla! Itt nőttél fel nagylány a szemünk előtt, két éves korod óta harcolsz a betegséggel, sok-sok éve látókörünkbe vagy!
Átkattintottunk az oldaladra, s láttuk, hogy vasárnap hajnal óta a trombocita-hiány mit okozott a szemednél, bízunk benne a vérlemezke pótlás és az antibiotikumos szemcsepp hatásos lesz, s enyhíti a fájdalmad!
Olyan jó még ezen a fotón látni téged, bár a sápadtság sokmindent elárul...ezt a telefont tőlünk kapta Níla a közelmúltban, egy ilyet szeretett volna. Sokadik éve vezet Níla és apukája egy csatornát a nagy videómegosztón, a YouTube-on, s ehhez, a bejelentkezésekhez használja a nagylány a mobilt. Ha megnéznétek Níla videóit, igazából szinte az egész betegségtörténetét átfogják az élő bejelentkezések, akkor csak annyit írjatok be a YouTube keresőjébe, hogy: Neela forever Smile. Megnéztünk most pár ilyen bejelentkezést mi is Níla, a tegnapit is, s közben azon szurkolunk, hogy szemednél a szúró, s talán égető fájdalom elmúljon! Aki hisz a gondolat erejében, gondoljon most a nagylányra, hogy a fájdalmai enyhüljenek! Barátsággal öleljük a családot! 
vissza