Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Nem győzhet az aljas szörny!

Tegye fel a kezét, akinek ismerősen cseng a név, a “Tégyjót-os Karcsi”, vagy “Üvegfiú”! Biztosak vagyunk benne, hogy jópáran hallottak már Károlyról, hisz oly sok betegnek segített már jótékonysági portálán keresztül, de most sajnos családon belül is nagy a baj! Édesanyjánál leukémiát diagnosztizáltak.

Egy célzott véradási felhívásra lettünk figyelmesek a közelmúltban, amit akkor mi is megosztottunk Facebook oldalunkon, s írtunk Károlynak, hogy amennyiben bármiben tudunk segíteni anyukájának, kérjük mondja meg neki, keressen bátran, s bizalommal minket. Ez nem kiváltságos eset, ha bármikor találkozunk itt a közösségi oldalon, vagy bárhol az internet hasábjain hasonló megosztással, mindig jelezzük az érintett felé, hogy itt vagyunk, létezünk, leukémiás és rosszindulatú vérképzőszervi, csontvelő-transzplantált betegek közvetlen támogatására jöttünk létre, keressenek, hogyha segítségre szorulnak. Amikor egy komoly betegséget diagnosztizálnak valakinél, az mindenképp egy sokk a családnak. Rákról beszélünk, sajnos a gyógykezelés minden esetben hosszas hónapokat vesz igénybe, nem kell ecsetelni, gyermek beteg esetén valamely szülő mindig a csemetéjével a kórházban van, ezáltal kiesik a munkából, felnőtt beteg esetén pedig maga a páciens esik ki a munkából, így anyagilag mindig hullámvölgybe kerülnek a családok. Ahol nincs nagyobb megtakarítás, ott szinte kivétel nélkül szükség van, és kell a “külsős” segítség!

G Ne Agnes

Ágnestől azóta megkaptuk a támogatáshoz szükséges orvosi, és egyéb más dokumentumokat, s mára tudtuk is ütemezni támogatását. Az otthoni megfelelő higiénés körülmények kialakítására, illetve fertőtlenítőszer vásárlásra utaltuk ki segítségünket. Ágnes jelen pillanatban is kórházban, Károlytól tudjuk, hogy megviselik a kezelések, lázzal küzdenek most is. Ez sajnos szokványos egy kemoterápiás kezelés alkalmával, amíg az apláziából ki nem jön a beteg. 600-as fehérvérsejtszám mellett, -ennyi most Ágnesnél az érték-, sajnos sűrűn előfordul, hogy elkap egy fertőzést az ember. Nyilván az ellenlépéseket megtették az orvosok, infúzióban folyik Ágnesnek is széles spektrumú antibiotikum, bízunk benne hamarosan elindulnak felfelé a sejtek, s elmúlik a láz. Otthon is szükséges lesz az állandó fertőtlenítés, ezért is segítettük a családot! Ágnesnek innen kívánunk gyógyulást, kitartást és erőt hozzá! Posztunkat a hölgy fiának szavaival fejeznénk be, legyen továbbra is erős Ágnes!

“Anyukámnak két felnőtt gyermeke van: Lánya 36 éves, autoimmun beteg, én pedig súlyosan mozgássérült, üvegcsontúsággal születtem, önellátásra képtelen vagyok, 34 éves múltam.

Anyukám sok mindent megélt, rengeteg fájdalmat és harcot, és esze ágában sincs megadni magát ennek az aljas szörnynek!”

vissza