Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Nektek ez a szív és mosoly talán a legnagyobb köszönet!

A korábbi tanévet Dávid egyéni tanrend szerint végezte el, de sajnos valószínűsíthetően az idei suli kezdés is így fog indulni. Nehéz helyzetben van az anyuka, nekik segítettünk most picit, s tesszük még ugyanígy a jövő hónapban is.
“A kisfiam, Dávid 9 éves, és tavaly novemberben leukémiát állapítottak meg nála. Egy egyszerű bordafájdalom miatt kerestük fel a körzeti orvosunkat, aki semmi rendellenességet nem talált, de a biztonság kedvéért kért egy vérképet. Ekkor derült ki a betegség!
Most értesültem az Alapítványuk munkájáról, hogy hasonló esetekben szoktak segítséget nyújtani, ezért fordulok Önökhöz!
A férjemmel elváltunk 2013-ban, azóta egyedül nevelem Dávidot, ennek ellenére ebben a helyzetben természetesen mellettünk van. A majdnem állandó kórházi benntartózkodás miatt az előző tanévben nagyon sokszor kellett táppénzre jönnöm, ami eléggé megnehezítette az anyagi hátterünket. (Tanár vagyok egy általános iskolában.) A kórház közelsége miatt, ha a vérkép rendben volt, akkor két kezelés között hazajöhettünk, de otthon is állandó felügyeletre volt szükség. A higiénés feltételek, illetve az alternatív kiegészítő vitaminok, immunrendszer erősítők megteremtése sem könnyű, de nagyon igyekszem! Most semmilyen plusz munkát nem is tudok-, tudtam vállalni, sőt az iskolában, ahol dolgozom, ott sem tudom a fizetésem teljes egészét megkapni. Július közepén kezdtük el a másfél évig tartó fenntartó kezeléseket, kétfajta kemoterápiás gyógyszer formájában! Az előző tanévet egyéni tanrend keretében végezte el Dávid, a mostani járványügyi vészhelyzet, és a gyengült immunrendszer miatt valószínűleg így is fogja folytatni. A munkahelyemen ez az év még mindig valószínűleg táppénzes időszakokkal fog telni.”
R David
Mint látjátok szükség van a munkánkra, dolgozunk folyamatosan, egyébként a tegnapi nap elértük a kerek 200. támogatás átadást ebben az évben január 01-je óta, ami összegszerűen 11 238 292.- Ft közvetlen betegtámogatást jelent a leukémiás, rosszindulatú vérképzőszervi, csontvelő-transzplantált betegeknek. Nagyon jó egészséget kívánunk innen is Dávidnak! Kitartás kisöreg, ezek után már csak jobb jöhet!
vissza