Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Nándor szobáján egy ablakcsere volt aktuális, amiben segítettünk az anyukának

A képen látható 10 éves kisfiú szobája ablakának kicserélésében segítettünk az édesanyjának. Betegeinknél nagyon fontos otthonukban a megfelelő higiénés körülmények megléte, aminek része egy jól záró nyílászáró is, ami bizony Nándi szobájában cserére szorul. Az anyuka egyedül neveli gyermekét, 2017 nyarától küzdenek a halálos kórral, eddig nehézkesen, de mindent próbált felújítani a lakásban, de már az ablakok lecserélésére nem maradt megtakarításából. A következő megkeresést kaptuk a közelmúltban:

“Kisfiamnál 2017 júniusában T-sejtes lymphoblastos lymphomát diagnosztizáltak. Az első időszak számunkra iszonyatosan megterhelő volt lelkileg, és anyagilag is. 2018 márciusában befejeztük az aktív kemoterápiás kezeléseket, de a fenntartó kezelések jelenleg is zajlanak!

Gyermekem szobájában a nyílászárók cseréje szükséges. Régi, elkorhadt fa ablakok vannak a szobán, amiket nem lehet rendesen bezárni. Egyedül nevelem kisfiamat, és sajnos az ablakokat nem tudom segítség nélkül megvásárolni.”

Még most jó idő van, de megállíthatatlanul jön a tél, ezzel együtt a hideg, elengedhetetlen, hogy a zimankós időben egy beteg kisfiú szobáján jól zárható ablak legyen, ami mellett, vagy amin keresztül nem tud bejutni a hideg! Ha ez fordítva lenne, akkor ugye egyrészt hiába fűtenének, kiszökne a meleg a szobából, másrészt a hideg beáramló levegő rögtön pára formájában lecsapódna, s az bizony előbb-utóbb a falak penészesedéséhez vezetne, ami veszélyeztetné Nándi egészségét. Az alapítói okiratunkban megfogalmazott céljaink szerint feladatunk a rosszindulatú vérképzőszervi betegek közvetlen segítése, így tudtunk most ebben az esetben is helyt adni a kérelemnek!

Hamarosan beszerelésre kerül egy új műanyag nyílászáró, s az biztos, hogy onnantól kezdve a meleg bent, a hideg pedig kint fog maradni! 😉✌️
Nándort és anyukáját innen is üdvözöljük, továbbra is szuper egészséget kívánunk! Kitartás, ez már a végső hajrá, rendben lesz minden!

B Nandor

Kérjük, ha teheted segítsd két dologgal betegeinket! A kettő együtt neked csupán 500.- Ft-ba fog kerülni! Egyrészt kérünk oszd meg posztunk, s mellette küldj egy emelt díjas SMS üzenetet Adhat Vonalunkra!
Telefonszám: 13600
Üzenet szövege: 41

A nap 24 órájában él a vonal! Ha kéznél a telefonod, akár most is célba tudod juttatni adományod! Köszönjük segítséged! Megismernéd a többi betegünket is? Nincs más dolgod, görgess lefelé itt az oldalon!

vissza