Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Milánt reményeink szerint nem kell transzplantálni- Kezelései zajlanak

Bárcsak soha ne kellene megtudni egy 3 éves gyermeknek, hogy milyen a kórházban ünnepelni a szülinapunkat! Bárcsak, bárcsak...az élet viszont sajnos sokszor könyörtelen! Milánka is július elején kórházban ünnepelte a születésnapját, idén februárban kezdődött a kisfiú kálváriája. Veleszületett rendellenességgel született, már magában az is elég nagy baj volt, most pedig a leukémia, borzasztó!
Az alábbi sorokat kaptuk az anyukától, szemezgetünk leveléből:
"Milánnak veleszületett rendellenessége van, hiányzik az egyik veséje, és nem volt kifejlődve a végbélnyílása. Az utóbbi gond miatt sztómás volt egy évig, majd műtéti sorozattal sikerült a problémát orvosolni. 2019 február legelején megfázással kezelték, étvágytalan és fáradékony volt, engem nagyon aggasztott az állapota, ezért alapos kivizsgálást kértem. Kórházba kerültünk, azonnal kapott vért, majd továbbküldtek bennünket a gyermekonkológiára leukémia gyanúval. Sajnos a gyanú beigazolódott, a csontvelő mintavétele Akut Lymphoid Leukémiát igazolt!
Azonnal megkezdődtek a kemoterápiás kezelések, ami közben gombás fertőzése lett, így felkerültünk az intenzív osztályra. A 15. és a 33. napi csontvelővizsgálata alapján jól reagál szervezete a kezelésekre, előreláthatóan nem lesz szüksége Milánkának csontvelő-transzplantációra. Egy 6 hónapos kórházi kemoterápiás, majd azt követően egy 1,5 éves otthoni gyógyszeres kezelés vár rá."
Milan
Milán anyukájával beszéltünk, tegnap indult a legénykénél egy 24 órás kemoterápiás kezelés, most is kórházban vannak. A legnagyobb baj, hogy Milán nem akar enni, addig viszont az orr-szondát sem tudják eltávolítani. Szorítunk nagyon, most ismertük meg a kisfiú történetét, ígérjük ahogy tudunk, s ahogy lehetőségeink engedik segítjük a családot! Most 50 000.- Ft pénzbeli támogatásban tudtuk részesíteni őket!
Amennyiben szimpatikus bárkinek is az a munka, amit mi végzünk, Ő tudja segíteni az érintett családokat általunk! Több támogató csatorna is rendelkezésre áll ehhez, egy egyszerű adományvonalas hívástól a bankkártyás adományozásig...ide kattintva minden információt megtalálsz! 
vissza