Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Milán fenntartó kezelései zajlanak- Már havonta csak egyszer kell Debrecenbe menniük a Klinikára

A tavalyi és az idei év is eddig a vírushelyzet körül forog, mondhatni egy nagyon 'furcsa' időszak ez, sokan nehéz helyzetbe kerültek a különböző megszorítások, szabályok miatt...mi még össze is tehetjük a két kezünk, hogy támogatóinknak köszönhetően viszonylag folyamatosan tudjuk támogatni a leukémiás megbetegedésben, csontvelő-transzplantációban érintett családokat. Milán ebben az évben a 74. támogatottunk, ez forintban mérve összegszerűen meghaladja a 4,5 M Ft támogatás átadást az érintett betegek felé.
A legénykét például már sokadik hónapja egy hölgy támogatja rajtunk keresztül célzott adományával, átvállalva ezzel a család fertőtlenítőszer költségeit. Teljes nevet az adatkezelés miatt nem írunk, de egy keresztnév még belefér, magára fog ismerni minden bizonnyal a hölgy...köszönjük szépen kedves Éva a rendszeres segítséget!
A mi betegeinknél nagyon fontos az otthoni megfelelő higiénés körülmények kialakítása, annak fenntartása, így megemelkedik rendszerint a fertőtlenítőszer vásárlás költsége, ebben az esetben minden apró összeg jól jön a családoknak!
Milán egyébként már a fenntartó kezeléseit kapja, ez szájon át szedhető gyógyszeres kezelést takar, épp most beszéltünk az anyukájával, aki jókedvűen újságolta, már ‘csak’ havonta egyszer kell Debrecenbe menjenek a klinikára. Az étvágya is kezd visszatérni a 6 éves nagyfiúnak, úgyhogy úgy néz ki minden rendben. Üdvözöljük innen is a családot, további nagyon jó egészséget kívánunk!
Akinek tetszik ez a családtámogató munka, amit mi végzünk, kérjük ne feledkezzen meg idén sem az adó 1% felajánlásról! Tudjátok, ez egy olyan támogató csatorna, ami a felajánlónak pénzébe nem kerül! A munkáltató által megfizetett személyi jövedelemadó 1%-át lehet ilyenkor felajánlani! Kérjük, ha teheted, segíts Te is ekképp! Pénzedbe egyáltalán nem kerül, 4-5 perc ráfordítást igényel csupán a művelet! Ügyfélkapun keresztül ráadásul nagyon egyszerű! Köszönjük segítséged!
B Milan
ADÓSZÁMUNK: 18142842-1-14
Ha elakadnál, vagy nem tudod miként rendelkezhetsz, úgy kattints át ide, próbáltunk egyértelműen, egyszerűen leírni minden információt!
vissza