Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Mi támogatjuk a családot, részetekről most leginkább célzott véradásra lenne szükség

...hogy mi a legeslegrosszabb az életben? Biztosan mondhatjuk, a tehetetlenség! Egy olyan édesanya hívott ma fel minket, aki most tehetetlenül áll gyermeke betegágya mellett, akinek egyetlen bizodalma a remény! Annát mély-altatják! 😢 Vírus/baktérium fertőzés támadta meg a nagylány tüdejét, ráadásul egy erős GVHD is fennáll nála!
CÉLZOTT VÉRADÁSRA VAN MOST NAGY SZÜKSÉG❗️☝️🙏
Gabókánk után a 17 éves Annánk is az intenzív osztályra került, mivel csütörtök hajnalban kritikussá vált az állapota! Rengeteg vérre, vérkészítményre van szüksége, aki teheti kérjük menjen el a napokban célzottan vért adni Annának! Az állandó véradó állomások minden nap várják a véradókat.
S Anna (1)
Az alábbi adatokra lesz szükség a vérvétel során:
Név: Sarkadi Anna
Születési hely, idő: Veszprém, 2002-08-05
TAJ szám: 119-888-443
Vércsoport: 0-
Kezelő kórház: Dél-pesti Centrumkórház- Gyermek intenzív osztály
Eltérő vércsoporttal is lehet célzottan vért adni, ebben az esetben mindig a beteget kezelő kórház kapja meg a levett vért, s ők a saját vérkészletükből lehetőség szerint becserélik az érintett vércsoportjára azt!
Anna leukémiáját 2016-ban diagnosztizálták, majd a kemoterápiás ciklusok után az 2018-ban relaptált. Nem volt mit tenni, tervezni kellett az őssejt-átültetést. Tavaly télen ez meg is történt, alapvetően zökkenőmentesen zajlott a transzplantáció, viszont idén májusban Anna saját szervezetén belül egy vírus aktiválódott, s valószínű mellette valamilyen baktérium fertőzés is közrejátszhat a mostani állapotban.
Kérünk, ha tudsz, menj el vért adni, nekünk pedig holnap az lesz az első dolgunk, hogy anyagilag támogatjuk a családot! Pénzzel nem tudjuk meggyógyítani Annát, de a családnak szüksége van ilyen jellegű segítségre is! Vidékiek, az anyuka folyamatosan gyermeke mellett van, a családtagok pedig amikor csak tudnak, jönnek látogatni Annát a Balaton mellől! Mély-altatásban ugyan, de a fülébe súgni, hogy mennyire szeretik, és hogy küzdjön erősen, ne adja fel! 😍 Hisszük, hogy Anna hallja, tudja ezt!
Mi reggelre beállítottunk 50 000.- Ft utalást a szülőknek, ha Te még szívesen segítenél nekik, tudod támogatni is célzottan a nagylányt!
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Közlemény: Sarkadi Anna támogatása
A fotón Anna a nővérével, aki épp most érettségizik. Nem egyszerű ez ebben a helyzetben, stressz mellett összpontosítani... 🙁 ...de most az a legfontosabb, hogy Anna állapota javuljon! Rengeteg antibiotikumot kap, szorítunk nagyon, hogy azok hassanak!!! ❤️🤞 Kérjük kövesd Facebook oldalunk, ahol minden megosztást köszönünk❗️❗️❗️
vissza