Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

...mert van az úgy, hogy vis maior lépni kell!

Mert van az úgy, hogy vis maior lépni kell! Kora reggel érkezett ma a Messengerünkre egy kétségbeesett anyuka üzenete, hogy nagy baj van náluk, pár száz forint van a pénztárcájába, s nem tudja mitévő legyen a következő “fizetésig”!

A héten váratlanul fel kellett vinnie kisfiát Budapestre a kórházba, s az utazási költségre ment el a hónap végére kuporgatott kis pénze!

Cs Csaba Ramiro

Csaba, mint látjuk a fotón egy kisfiú, az étkezések nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy semmiképp sem maradhatnak ki esetében, egyetlen gyermeknek sem lenne szabad éhezni a szegénység miatt...de inkább ne is feszegessük ezt a témát, szomorú a tény, hogy léteznek ilyen családok! Alapítói okiratunk szerint kiemelt feladatunk a leukémiás és más vérképzőszervi betegek közvetlen segítése, így mindenképp léptünk ez esetben is. Pénzbeli támogatásban részesítettük a családot, most már nem először, hogy amíg nem kapják meg a következő juttatásaikat, addig se legyen fennakadás a háztartásban!

Csabika egy akut leukémiás betegünk, szerencsére már a kezelések oroszlánrészén túl van, fenntartó kezelései zajlanak, de így is, s még mindig bizonyos étkezési, és higiénés szabályokat be kell tartaniuk otthon! Nem lenne egyáltalán kedvező a betegségére nézve, hogy elkapjon egy fertőzést, s az ne adj isten bármiféle szövődménnyel járjon! Aki teheti, kérjük segítse munkánk, hogy ezáltal mi is segítő kezet tudjunk nyújtani a hozzánk forduló családoknak! 

vissza