Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Ment a segítség Húsvétra- Vilinek sajnos relaptált a leukémiája

Be szeretnénk Önöknek mutatni Vilmost, akit mi már egész régóta ismerünk! Sorstárs Ő is, mint oly sokan, ráadásul épp ma kaptunk egy szörnyű hírt vele kapcsolatban, na de kezdjük a legelején!

Vilit már többször támogattuk az életéért való küzdelmében, s egész ezidáig azt is hittük, a gyógyulás útján van! Minden egyes ünnep előtt kapunk egy köszönő, s egyben üdvözlő képeslapot az anyukától eddigi támogatásainkért, így volt ez a mostani alkalommal is! Aztán beszéltünk egy pár napja, s mondta az édesanya, hogy nagyfia látása eléggé megromlott, távolra nem igazán jól lát Vili. Elmentek megvizsgáltatni a szemét, s kiderült, hogy szemüvegre van szüksége a “nagy harcosnak”.
Bátortalanul kérdezte az anyuka a telefonban, hogy valami kis részt tudnánk e magunkra vállalni a szemüveg árából, mert bizony szűkösek a kereteik, itt a húsvét is, s még bizony az ünnepi asztalra sem nagyon telik! Nem volt kérdés, természetes, hogy kifizetjük a szóban forgó szükségessé vált szemüveg árát, ez ma meg is történt, illetve 20 000.- Ft értékben küldtünk a családnak ezen felül SPAR ajándékkártyát, ezzel is hozzájárulva élelmiszer és fertőtlenítőszer vásárlásaikhoz. A pár nappal korábbi beszélgetésünk alkalmával érdeklődtünk az anyukánál, hogy van Vilmos, hogy van a család általában, de ekkor még pozitív választ kaptunk, hogy minden rendben. Ekkor még nem tudtuk, hogy Vilmosnak meg van duzzadva az egyik heréje, amivel kapcsolatban tegnap felkeresték a kórházat... Ma reggel jókedvűen újságoltuk az anyukának, hogy kiutaltuk a szemüveg árát számlájára, s hogy postázzuk a SPAR-os ajándékkártyát még az ünnepek előtt, de aztán sajnos örömünk egyik pillanatról a másikra tova illant! 🙁 Ekkor mondta az anyukája Vilinek, hogy sajnos ismét nagy a baj! Elmesélte a here duzzanatot, s hogy megmutatták a kezelőorvosuknak Debrecenben, aki egyből vizsgálatokat kért, s sajnos a visszaigazolás eredménye az lett, hogy Vilmos leukémiája relaptált! 😢 Rövid időn belül el kell kezdeni a kezeléseket nála, s a kemoterápiás blokkok után pedig transzplantációra lesz szükség! 🙁 Hirtelen hidegzuhanyként ért minket a hír, de nincs mit tenni, küzdeniük kell tovább, s nekünk pedig feladatunk segíteni őket a betegséggel való küzdelemben!

Vilmos

Nagyon bízunk benne, hogy a kezelések alkalmával nem lesznek súlyos szövődmények, sajnos a korábbi citosztatikumos kezelések idején volt erre példa...nagy a baj, de mi mégis próbálnánk erőt adni Vilmosnak, s egyben az anyukájának is, nem szabad feladni, tudjuk, hogy ez milyen nehéz, de csak az átültetés vezethet ezek után teljes gyógyuláshoz!!! Szívből kívánjuk így legyen!!!

Természetes, hogy tartjuk a kapcsolatot, amiben tudunk mellettük állunk!

Aki teheti segítse munkánk egy-egy elküldött 500.- Ft-os SMS üzenettel! Ez talán senkit nem vág földhöz, viszont betegeinknek fontos minden fillér! A telefonszám 13600, az üzenetben pedig csak a 41-es számot szükséges elküldeni! Köszönjük a gyerekek, s az érintett családok nevében is!

vissza