Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Melinda egy krónikus leukémiával küzd, segítettünk a gyermekét egyedül nevelő édesanyának

Múlt hét a gyerekeké volt, most egy felnőtt beteg támogatásának bejegyzésével kezdjük a hetet. Melindáéknál is van gyermeki érintettség, de ez mindjárt kiderül a hölgy írásából. Többször beszéltük már kuratóriumon belül, mindig fel-feljövő téma, hogy mennyire rossz, min megy keresztül egy kisgyerek, amikor valamely szülője a beteg. Ők ugyanúgy érintettek, ha nem is közvetlenül, de közvetve mindenképp! Nem tudjuk melyik a jobb, avagy rosszabb! 😞 Mi látjuk ezt az oldalt is, ugye mindennapjaink része, de sokat találkozunk a másik oldallal is, amikor egy kisfiúnak, vagy épp kislánynak beteg az anyukája/apukája. Pláne nehéz, ha mondjuk a szülők elváltak, és egyedül neveli gyermekét az érintett.

Melindát támogattuk már korábban is, tettük ezt most is, amikor hosszas ideje kórházban van. A mindennapi kiadásaikat támogattuk, egyrészt, hogy tudják látogatni Melindát szülei és kislánya, tartani benne, s egymásban a lelket, másrészt, hogy az otthoni rezsi és élelmiszer vásárlás valamennyire megoldott legyen. Ugye attól, hogy az ember lánya még kórházban van, a rezsiszámlák jönnek... Mielőbbi gyógyulást kívánunk Melinda, reméljük mielőbb otthon lesz kislányával.

Melinda rövid története, helyzetének leírása saját tollából:

“Egy 7 éves kislányom van, férjemmel külön élünk. Betegségem egy krónikus leukémia, ami 2019 májusában derült ki. Több fajta kezelést kaptam már, de ezek ellenére állapotom tovább romlott, vérszegénység és vérzékenység is fellépett, minek kapcsán azonnali vérpótlást kaptam-kapok. Jelenleg is a szolnoki kórházban vagyok.
Dolgozni nem tudok, jövedelmem nincs, ház felújítás is félben maradt annak idején, családom segítségére szorulok, de szegény körülmények között élnek ők is, mivel betegek.
Segítséget szeretnék kérni a mindennapokra, ház felújítási munkák befejezéséhez, fürdőszoba, wc helység kialakításához, mindenféle segítséget szívesen örömmel fogadok. Köszönöm!”

Ahhoz, hogy a hozzánk forduló családoknak segítő kezet tudjunk nyújtani, ahhoz nekünk is meg kell teremteni a támogatáshoz szükséges forrást! Ha pénzzel nem is tudsz segíteni, de mégis valamilyen úton-módon támogatnád betegeinket, kérünk rendelkezz adó 1%-od felől! Ez neked külön kiadásba nem kerül, nekünk viszont hatalmas segítség! Az ezzel kapcsolatos információért kattints ide: /ado

S Laszlone

Ha pedig van rá módod és lehetőséged, hogy ezen felül is segíts, úgy az alábbi számlaszámra tudod elküldeni adományod:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
16200106-11574312-00000000

Köszönjük segítséged! Jó hét kezdést mindenkinek!

vissza