Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Megjött Bécsből Szandi molekuláris vérvizsgálatának számlája. Ahogy vállaltuk, utaltuk is annak ellenértékét a vizsgálatokat végző cég számlájára

Ma végre kézhez kaptuk Alexandra molekuláris vérvizsgálatának számláját Bécsből, így ki is tudtuk azt fizetni. Hogyha még emlékeztek, tavaly márciusban vittük ki a nagylány vérmintáját a bécsi Szent Anna Gyermekkórházba, mert egy olyan vizsgálatnak kellett azt alávetni, amit itthon Magyarországon nem végeznek.
Az eredmény már az orvosoknál, akik nyilván annak ismeretében tervezik a nagylány további kezeléseit, a számla ellenértéke pedig már elutalva a kinti vizsgálatokat végző cég bankjába!

Alexandra (2)

Egy a lényeg, hogy Szandi jól legyen! Ugye esetében elég nehéz felállítani a kezelési protokollt, hiszen egy olyan nagyon ritka betegségről beszélünk, aminek kezelései még világviszonylatban sem annyira ismertek! Mindenesetre a legjobb kezekben van Alexandra, a Szent László Kórház neves, s gyakorlott hematológus szakorvosai felügyelete alatt!

Ő volt az a kislány, akiért anno a Kormorán Zenekar egy jótékonysági koncertet adott a Stefánia Palotában. Az ott összegyűlt, és azóta a számlánkra célzottan érkezett adományokból folyamatosan tudtuk őt havi rendszerességgel támogatni, illetve most a bécsi számla kifizetése után is még maradt a számlánkon Szandinak 70 256.- Ft, amit hamarosan szintúgy, mint a többi célzott adományt meg fog kapni a család!

Alexán kívül ma még két másik betegnek tudtunk támogatást nyújtani, így a mai támogatások értéke meghaladta a 216 000.- Ft-ot! Köszönet mindenkinek, aki segíti munkánk, a betegeinkhez vezető csatornákat az alábbi linken lehet megtalálni:

www.tegyunkleukemia.hu/hogyan-segithet

vissza