Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Máté még intenzív osztályon, de már napról-napra jobban

Máté a következő támogatottunk, ebben az évben övé a 79. átadás. Az imént kaptuk a nagymamájától az alábbi levelet
“Tisztelt Alapítvány! A mai nap újabb segítséget kaptam Önöktől, melyet köszönök! Legutóbbi találkozásunk óta Máté állapota sajnos többször válságosra fordult. Nem nagyon tud a szervezete a vírusokkal és a GVHD betegséggel megbirkózni. Jelenleg másodszor fekszik az intenzív osztályon, most már teljes karanténban. Heti rendszerességgel kap vért és trombocita készítményt, mellette a fotoferezis kezelés is megy.
Ő nagy harcos és küzd a betegséggel, sok-sok terve van a jövőjére vonatkozóan, és amit én ebből teljesíteni tudok azt megteszem. Nehezíti a helyzetemet, hogy sajnos én vagyok a házban, aki a koránál fogva a Korona vírus miatt a legveszélyeztetettebb. Minden nap reggel és délután telefonon érdeklődöm az állapota iránt, így tartjuk a kapcsolatot, de bízom benne egyszer majd ő is élheti a gyógyult emberek életét. Még egyszer köszönöm a segítséget! Tisztelettel: Máté nagymamája”
(A fenti írással kapcsolatban megjegyzés a félreértések elkerülése érdekében...a nagymama által említett vírus/vírusok, ami/amik a GVHD mellett megnehezítik Máté mindennapjait, az nem a Korona vírus.)
Cs Mate (1)
A fotó tavaly ősz végén készült, amikor több, mint 100 doboz Legó-val tudtuk meglepni a gyerkőcöket.
Szóval mi dolgozunk továbbra is, “home office”, manapság már mindenkinek, a legtöbbeknek testközelből ismerős ez a kifejezés...kérjük, az “otthoni irodai” munkád mellett fordíts Te is pár percet az idei adó 1%-od felajánlására is! Adószámunk: 18142842-1-14 Minden, a felajánlással kapcsolatos infót itt megtalálsz ide kattintva.
Az efféle segítséged teljesen ingyen van, kiadásodba egyáltalán nem kerül, de mégis életet mentesz vele. Egy átlagos 1% 4500-5000.- Ft közvetlen betegtámogatást jelent az érintetteknek! Ne dobd ki ezt a pénzt!
vissza