Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Márk új élete elindult

A hetet egy igazi sikersztorival zárjuk, a képen fehér pólóban látható 23 éves Márkot támogattuk. A fotó a most májusi Ford Cruising élménynapon készült, amin Márk is részt vett, fiatalember lévén imádja az autókat, nagy szeretettel csodálta a szuper verdákat, és ment ki egy városnéző körútra az egyik amerikai autócsodával!
Márkkal már nem is emlékszünk mikor találkoztunk legelőször, 2016 év vége, vagy talán 2017 legelejére tesszük emlékeink szerint, ez mindegy is, régóta ismerjük őt, aki immáron kemény, több, mint két évig tartó küzdelmen van túl. Emlékszünk amikor legelőször támogattuk őt, alig akarta elfogadni a segítséget, mindig azt mondta adjuk azt inkább a gyerekeknek...pedig igazából ő is nagyon, de nagyon rászorult a segítségre. (Természetesen támogatjuk folyamatosan betegeinket, gyerekeket-felnőtteket egyaránt, szóval mindig megnyugtattuk, segítünk a gyerkőcöknek is.)
M Mark
Márk egész fiatal kora óta önálló, úszómesterként dolgozott anno a betegsége előtt. Nagyon össze volt törve lelkileg, amikor kiderült, hogy milyen beteg, az nagyon megviselte. (Tegyük hozzá ez nem is csoda, hisz nem egy egyszerű meghűlésről beszélünk!) A legnehezebb talán az volt neki, hogy a rendszeres edzéseknek vége szakadt, mert előtte napi szinten konditerembe járt. Nem is értette mitől lett beteg, hisz mindig odafigyelt az egészségére!
Körülbelül két teljes évet volt kórházban, először átesett a protokoll szerinti kemoterápiák során, majd nagyon hamar relaptált betegsége, így fél hónap otthonlét után ismét kezelései kezdődtek, aztán transzplantálni kellett. Nagyon nehezen indult be vérképzése, de mára szerencsére már jól van. Új életet kezdett szó szerint, lett új barátnője, dolgozgat is már, szóval alakulóban minden jó!
Most, míg nem kapja meg az első fizetését támogattuk, egy amolyan utolsó löketként, szorítunk neki, hogy minden rendben legyen az életében! Élelmiszer, fertőtlenítőszer és tisztálkodószer vásárlásra utaltunk ki a fiatalembernek 50000.- Ft támogatást.
Szimpatikus neked az amit csinálunk? Te is szívesen segítenél közvetlenül egy leukémiás megbetegedésben érintett családnak? Ha akarsz, tudsz is segíteni betegeinknek. Itt minden hozzájuk vezető csatornát megtalálsz!
Tudni szeretnéd ki kapja meg adományod? Kérésre szívesen összekötünk azzal a beteggel, akinek a Te adományodból segítettünk! Így meg tudsz bizonyosodni arról, hogy támogatásod oda került, ahová az Te szántad! Gyere, kövesd munkánk, s légy része annak...kedveld Facebook oldalunk! 😉
vissza