Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Marcell leukémiáját nem rég diagnosztizálták- A család egy számukra teljesen új élethelyzetbe került

“Tisztelt Alapítvány! Az egyik ismerősöm ajánlotta, hogy keressem fel Önöket! Egy hónapja diagnosztizálták a két éves kisfiamnál a leukémia betegséget (ALL), és hétfőn véget ér az első kezelési blokk. Kétszer kaptunk vért, és szintúgy kétszer trombocitát. Nagyon kemény egy hónap van mögöttünk, anyagilag és lelkileg is összetörtünk! Budapesten a Semmelweis Egyetemen fekszünk, illetve ingázunk. 90 km-re lakunk a kórháztól, a benzin és a parkolási díjak már a fél fizetésünk elvitték, igaz mostanra sikerült parkolási kártyát intéznünk. Férjem dolgozik, sofőr, én GYES-en vagyok a kicsivel. Négy gyermekünk van, 16-13-5 évesek, és a kis beteg 2 évesünk. Minden segítséget előre is köszönünk, hogy működni tudjon a hat tagú család ebben a nehéz helyzetben is, s meg tudjunk adni mindent Marcellnak, ami a gyógyulásához szükséges!”
Ezeket a sorokat hozta a napokban a posta nekünk, illetve levele mellé csatolt minden, a támogatáshoz szükséges dokumentumot az anyuka, így tudtuk tervezni azonnal támogatásukat! Marcell kemoterápiás kezelést kap, így immunrendszere gyenge, a kezelések után még viszonylag alacsony fehérvérsejt-számmal szoktak hazamenni a betegek, így ami az egyik legfontosabb még a megnövekedett benzinköltség mellett, az az otthoni megfelelő higiénés körülmények, az úgynevezett fél steril szobák megléte, kialakítása. Ennek érdekében támogattuk most a családot, akik most bizony egyik napról a másikra egy teljesen új élethelyzetbe kerültek a betegség miatt!
K Marcell
Nem engedjük el Marcellék kezét, nyomon követjük gyógyulását, s ha bármiben tudunk majd az idők folyamán segítségükre lenni, s lesz rá lehetőségünk, támogatjuk még a családot! Az első kezelési ciklus telt le, tehát hosszú még az út ami előttük áll, de kérjük legyenek erősek, túl kell vészelni ezt az időszakot! Reméljük nemsokára egy mosolygós kis Marcit láthatunk, s ha meggyógyul, visszük őt a táborunkba is! 😉 Így legyen, legyen ez a végszó!
vissza