Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Lillánál, a kis transzplantált betegünknél jártunk a Démétér Házban

Húsvét előtt két héttel találkoztunk először ezzel a tündéri kislánnyal, Lilla Angyalkával. Akkor az anyukájával az oldalán lábadozott a transzplantáció után a Démétér házban, apuka és a testvérek otthon voltak, tegnap este pedig már úgy találkoztunk velük, hogy ott volt az apuka is, épp a pár napos “kimenő” után jött vissza a család a kórházba. Mióta megismertük őket, azóta most már másodjára segítettük a mindennapjaikat. Miskolcról járnak fel Budapestre, ami bizony nem kis távolság, így jól jött a segítségünk, pénzbeli és tárgyi támogatásban részesítettük őket, OMV benzinkártyát kaptak tőlünk!
Az édesanya sorai: “Tavaly, az akkor 1 éves kislányomnál diagnosztizálták alapbetegségét, ami után enzimpótló kezelésre a Heim Pál Gyermekkórházba kellett járjunk minden héten. Majd szükséges volt a csontvelő-transzplantáció, amin idén februárban át is esett Lilla a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Gyermekhematológiai és Őssejt-transzplantációs osztályán. Lillának még két általános iskolai testvére van, ők otthon, mi pedig a kórházban. Párom asztalosként dolgozik, vállalkozó, így jövedelme változó. Ami biztos jövedelmünk, az a gyermekek után járó ellátások. Lilla betegsége nagyon megterhelte az egyébként is szűkös családi kasszát, félre tenni nem tudtunk!”
Nem volt kérdés, hogy segítsük a családot, tudtuk ezt tenni Lilla vérképzőszervi érintettsége lévén másodjára is! Megbeszéltük, hogy nem engedjük el továbbra sem a kezüket, mellettük leszünk a gyógyulás idején, s ha tudunk, és szükség lesz rá, segítünk még! ❤️
Ny Lilla
A Facebook-on is megtalálod bejegyzéseinket, aki tudja, kérjük támogassa munkánk! Túl sok beteg gyerkőc és szüleik számítanak ránk! 
Te túl vagy már az adó 1% felajánláson? Kérünk ne feledkezz el róla, május 20-ig meg tudod tenni! Díjmentes, pár perc ráfordítást igényel csupán!
Adószámunk: 18142842-1-14
Köszönjük!
vissza