Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Kriszta napi folyadék bevitele maximalizálva van- Egy klímát kapott tőlünk a kislány

Zajlik az alapítványos tábor, de ez idő közben sem feledkezünk meg más betegtársainkról sem! Ma elutaltunk Krisztina klímájára 202 000.- Ft-ot egy klímaberendezést telepítő és beüzemelő cégnek, a napokban megtörténik a hűtőberendezés felszerelése! Köszönjük szépen az adományt az Excellent Quality Kft-nek, és a magánember befizetést is!

Kriszta az a kis betegünk, aki legyőzte az MDS-t, de a veséit sajnos nagyon megviselték a kezelések, így maximalizálva van a napi folyadék bevitele. Egy nap maximum 1,3 liter folyadékot fogyaszthat, ebben benne foglaltatik a napi víz, és a leves fogyasztás is.
Ebben a nagy nyári melegben ezt azért baromi nehéz betartani, hisz gondoljunk csak bele milyen az, amikor szomjasak vagyunk, innánk, de nem lehet! Ráadásul Krisztináék egy tetőtéri lakásban laknak, ez még plusz nehezíti a helyzetet! Hőség van náluk.

Krisztike nagy álma egy klímaberendezés volt, ami most valóra is tudott válni! A klíma kifizetve, hamarosan beüzemelésre is kerül!

P Krisztina

Kriszta imádja a lovakat, ez látszik a képeken is, egy póni lovasiskola házi versenyén két versenyszámban is II. helyezést ért el. Amikor anno a transzplant után megkérdezte tőle a doktor bácsi, hogy ha most kiengedné a steril bokszból, akkor hová szeretne menni, az volt a válasz természetesen, hogy a lovardába! 🙂👍 Hová is máshová! 😉

Krisztina, örülünk, hogy az alapbetegség remisszióban, reméljük nem romlanak tovább a veséid, mert az már baj lenne!!! Puszi és ölelés innen is!

vissza