Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Kriszti is részt vett a Fókusz forgatáson

Anya és imádott nagylánya! 🙂📸❤️ Tegnap Krisztiék is ott voltak az RTL Fókusz forgatáson, a műsort november 24-én 18:55 órás kezdettel láthatjátok a Fókusz Plusz című műsorban. Megismerhetitek majd az Ő történetüket is egy picit közelebbről! Ha már találkoztunk, akkor vittünk is magunkkal valamit, Spar ajándékkártyát kapott most tőlünk a család. Az alábbi üzenetet kaptuk még tegnap este tőlük ennek kapcsán:

“Kedves Krisztián! Nagyon szépen köszönjük a mai bizalmat és élményeket. Remélem segítettünk vele, nem vagyunk gyakorlott nyilatkozók, de talán tudnak vele mit kezdeni. 🙂

Tudod bármikor nagyon szívesen segítünk, hisz Te is ezt teszed, amiért nagyon hálásak vagyunk! Különösen arra, hogy nálatok nem kell kérni, hanem ráéreztek, hogy mikor van szükség rá és szó nélkül adtok, ami hidd el nagyon jól esik, mert kérni nagyon nehéz. Az iskoláztatásnál is hatalmas segítség volt, ott se számítottunk rá, hogy a táskán kívül még pénzt is kapunk tőletek, és abból be tudunk vásárolni.

A klímáról már ne is beszéljünk, az Kriszti számára az élet körülményének hatalmas javulását eredményezte, onnantól kezdve, már nem volt gond, hogy elviselhetetlen a meleg itthon, hanem elviselhető szinten tudtuk tartani a hőmérsékletet. És hát idén nyáron szükség is volt rá, mert sok-sok meleg nap volt még szeptemberben is.

Az ajándék utalványt is nagyon köszönjük, így karácsony előtt különösen sokat segít, főleg, hogy egyáltalán nem is számítottunk rá, ez most tényleg nagy ajándék volt.
Azért is, mert Kriszti bátyja idén érettségizik, és hát nem is gondoltam, hogy ilyen sokba kerül egy szalagavató, az év végi ballagás és érettségi. Eléggé lenullázza a családi kasszát. Krisztivel majd elmegyünk bevásárolni és a kedvenc finomságukat fogom főzni belőle, ha jól beosztom még a karácsonyi asztalra is jut belőle, ha felénk jársz, csak szólj és várunk szeretettel. 😉

Nagyon remélem, hogy nem lesz beteg Kriszti és december 2-án találkozunk, (mert készül neked valamivel, de ez titok 😊) és azt mindenféleképpen szeretné átadni.
Illetve majd Tibornak is küldenénk egy általa készített apróságot, ha majd oda tudod adni, azt nagyon megköszönnénk. Csak egy pici apróság köszönetképpen, de szívből készíti! Szóval nagyon köszönünk mindent! 😘”

Csupán azért, hogy mindenkinek érthető legyen...a klímát nem azért kapta a nagylány, mert épp luxusra vágyott. Mondhatják ugye többen, hogy az nem feltétlen szükséges, sok háztartásban nincs, nélküle is lehet élni... Esetében igenis az volt! Ugyanis Kriszti veséjét nagyon megviselték a kezelések, az egyiket el is kellett távolítani...mindemellett szigorúan meg volt határozva, hogy naponta maximum mennyit ihat. Nos, egy tetőtéri lakásban laknak, 40 Celsius és afeletti hőmérsékleten nagyon nehéz folyadék nélkül lenni, megállni, hogy az ásványvizes üveg után nyúljon az ember! Ezért kapta a klímát!

Az anyuka által említett Tibor egy támogatónk, aki kifizette a klíma költségeit. Természetesen az ajándékot továbbítjuk majd Tibor felé, és mi is szívesen fogadjuk, ha már Kriszti keze munkája, s szíve-lelke lesz benne! 😉👍 Egy a kérés hozzátok, ez valóban ne kerüljön sokba! Nagy ölelés Kriszti, és Kriszti anyuka! December 02-án a Mikulás napon várunk Titeket!
P Kriszti Fokusz Felvetel
Az RTL Klub Fókusz felvételét itt tudod megnézni:
Segítenél betegeinknek! Szebbé tennéd egy beteg kisgyerek karácsonyát?

Számlaszám:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Közlemény: karácsony

Bankkártyáddal könnyebb, egyszerűbb, jobb lenne neked az adományozás? Tudsz így is segíteni! 
https://adjukossze.hu/kampany/a-nagy-harcokat-sokszor-kisgyerekek-vivjak-1094/tamogatom/rendszeres

Telefonon küldenél inkább egy 500-ast betegeinknek? 👍
A telefonszám: 13600
Ide kell csupán ennyit elküldeni egy SMS-ben: 41

Megosztani Facebook posztjainkat? Természetesen szabad, mi több, “kötelező”! 😉👍
vissza