Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Köszönjük a támogatást a Diósgyőri Szurkolók közösségének

A hét utolsó támogatottja Bianka, egy Miskolcon kezelt leukémiás kislány, akinek fotóját, s nagyon rövid betegségtörténetét keresztnévvel megoszthatjuk. Tavaly októberben derült fény a kicsi lány betegségére. Még akkor, a hónap végén egy nagy összefogásnak lehettünk szemtanúi, a Diósgyőri Szurkolók Közössége egy gyűjtésbe fogott szülői felkérésre, Bianka orvos által javasolt táplálékkiegészítőinek a megvásárlására, ahol több millió forint gyűlt össze. Rajtunk keresztül kérte a szurkolói közösség az adomány kifizetését, s mivel az alapítói okiratunkban foglaltakkal ez egybevág, így természetesen vállaltuk a ‘feladatot’. Biankáéknak több éves táplálékkiegészítő-vitamint tudtunk a héten vásárolni, illetve rajtuk kívül még a focidrukkerek által kapott célzott adományból 1.645.500.- Ft jut más, Miskolcon gyógykezelt leukémiás betegek támogatására is.
Ez egy hatalmas adomány volt, amit ezúton is köszönünk a Diósgyőri Szurkolók Közösségének, minden adományozójuknak! A ‘focis világ’ ha összefog, annak valahogy mindig van eredménye! Összetartó közösség, ez kifejezetten igaz a diósgyőri szurkolókra! Mégegyszer köszönjük
A mai nappal bezárólag január 01-től 108 átadásunk volt, a betegek részére kiutalt támogatások összértéke 11.133.540.- Ft. Ezen felül hétfőre, azaz május 03-ra 5 utalás van beállítva, 5 leukémiás megbetegedésben érintett család részére 267.759.- összértékben. Dolgozunk ahogy tudunk, ahogy azt lehetőségeink engedik! Köszönjük minden adományozónknak a segítséget! Ne feledjétek, most úgy is tudtok segíteni, hogy az Nektek pénzkiadással ne járjon, adó 1%-os felajánlási időszak vanAz alábbi linkeken tudtok a támogatói csatornák között szétnézni. Kérünk, ha tetszik az a családtámogató munka, amit mi végzünk, segítsd munkánk! Akár már egy 500.- Ft-os adományvonalas hívás is sokat segít!
A Bianka
Adó 1% támogatás:
Egyéb más támogatói csatornák összeszedve: /hogyan-segithet
Bianka rövid története az anyukája tollából: “2020 októberében kerültünk a Gyek-be erős has és csípőfájdalommal. Rá egy hétre a 6. születésnapján tudtuk meg, hogy leukémiával (ALL) állunk szemben, amit egy csípő-biopszia mutatott ki. Azonnal elkezdődött Bianka kezelése. Körülbelül június közepére-végére tehető a kórházi aktív kezelés vége, utána a fenntartó kezelés következik.”
vissza