Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Kisebb bajból lett nagyobb- Szerencsére most már jól van a háromgyermekes édesapa

Egy háromgyermekes édesapát támogattunk a minap, aki már szerencsére otthon, családja körében gyógyulgat. Leventénél tavaly év szeptemberében krónikus leukémiát diagnosztizáltak. Alap esetben, hogyha meghalljuk, hogy hozzátartozónknál, a rokonságban, szeretteink körében, ne adj isten saját magunknál egy ilyen borzasztó betegség áll fenn, úgy egyből megrémül az ember, nem tudja hogyan tovább... Nos, a krónikus leukémia idézőjelben ugyan, de nem egy akkora “fenevad”, bizonyos rendszeres gyógyszeres kezeléssel kordában lehet tartani, ez történt Leventénél is először, viszont ami már nagyobb aggodalomra adott okot, az az, hogy egy idő után az egyik kontrollvizsgálat alkalmával kiderült, mutáció következtében a CML átváltott akut leukémiába. Egyetlen megoldás/esély az életben maradásra a csontvelő-transzplantáció maradt. Kemoterápiák és sugárkezelés után ez meg is történt, még nincs egy hónapja, hogy Levente új életet kapott testvére őssejtjei által.
Sz Levente (1)
Nagyon hamar megnyílt a steril box ajtaja, szerencsére jól van a fiatal családfő. Persze nem egyszerű még náluk az élet, az első 100 nap nagyon fontos, tele szabályokkal telik. Az otthoni megfelelő higiénia elengedhetetlen egy ilyen betegnél, a biztonságos gyógyulás egyik alapfeltétele ez, ilyenkor mindig megemelkedik a családok fertőtlenítőszer kiadása, ezek megvásárlásában segítettünk most be picit. 25000.- Ft-ot utaltunk ki most, és tesszük ezt a jövő hónapban is!
Jövő hónap végén már fény derül az idei nekünk felajánlott adó 1%-ok összegére is, mivel jelentősen apad a pénzünk, ugye rendszeresek a támogatások, így nagyon várjuk már, hogy megkapjuk, egyáltalán megtudjuk, mekkora összeggel tervezhetünk jövő ilyenkorig!
Aki tudja, megköszönjük, ha segíti munkánk! Mi mást nem tudunk, dolgozunk folyamatosan a lehetőségeink szerint, s jövünk itt azon támogatások megosztásával, ahol az érintettől kapunk fotót és rövid betegségtörténetet, nyilatkozatot arról, hogy ezt nyilvánosan megoszthatjuk!
Hisz miként is várhatnánk el segítséget, ha a támogató nem tudná mire fordítjuk a támogatásokat!
Leventének jó egészséget kívánunk, tartjuk a kapcsolatot, ahogy beszéltük!
Ha támogatnád betegeinket:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Talán egy megosztás is előre viszi a célt, köszönjük! Katt ide
vissza