Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Kevinék nagyon elmaradtak a villanyszámlával- Segítettünk az édesanyának a rezsidíj kifizetésében

Kevint, az idén novemberben papíron is felnőtté váló fiatalembert támogattuk. Szinte napra pontosan tavaly ilyenkor egy laptoppal tudtuk őt meglepni, most az édesanyja azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy segítsünk nekik az elmaradt rezsiköltség kifizetésében. Itt a tél, fontos lenne, hogy a számlák rendezve legyenek! Kevinnek még folyik a fenntartó, szájon át bevethető gyógyszeres kezelése, természetesen támogattuk a családot, hogy még csak véletlenül se kerüljenek abba a helyzetbe, hogy lezárják villanyórájukat!

K Kevin

Történetüket az anyuka mutatja be:

“Kevinnél 2018 március végén ALL típusú leukémiát diagnosztizáltak. Szinte semmi előzménye nem volt, csak elkezdett fájni a bordája. A gyermekorvosunk nagyon alapos, így Budapestre utalt minket a Bethesda Kórházba kivizsgálásra. Ott a vérkép alapján közölték velünk, hogy fehérvérűség gyanúja merült fel, és este már a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán várnak minket. Derült égből villámcsapásként ért minket a hír, teljesen kiborultunk. Másnap megtörtént a csontvelő vizsgálat, ami megmutatta hogy LEUKÉMIVAL állunk szemben! 😞 Ezt követte a sok megpróbáltatás, hét hónapos kemoterápiás kezelés sok mellékhatással, ezért mi nagyon haza sem tudtunk jönni. Sajnos ez idő alatt a férjem elhagyott minket sok adósságot a nyakamba hagyva. Természetesen én nem mozdultam a fiam mellől, hisz csak rám számíthatott, számíthat. Dolgozni nem tudtam. Kevin most mehetett vissza az iskolába egy év kihagyás után. 😞 Nehezen viselte az új beilleszkedést. Mivel még fél évig kemoterápiás gyógyszereket szed, így az immunrendszere gyenge. Amint iskolába került össze is szedett egy vírust, két és fél hétig feküdt itthon betegen. 😞 Szerettem volna már szeptemberben elhelyezkedni, de így elég nehéz. Sajnos nagyon rossz anyagi körülmények között élünk azóta és sok elmaradásom lett ebben az időszakban.”

Kevinék esetében is beigazolódik az, amit már többször említettünk itt az oldalon...beteg gyermek esetében valamelyik szülő szinte minden alkalommal kiesik a munkából, esetükben ugye ez duplán rossz, hisz Kevint egyedül neveli édesanyja. Csekélyke kis bevételükből nehéz befizetni minden számlát úgy, hogy maradjon is a mindennapokra. Reméljük hamar realizálódik náluk minden, s Kevin anyukája hamarosan visszaállhat munkába. Most 50000.- Ft-ot utaltunk ki a családnak, tudtuk ezt tenni egy mai támogatásnak köszönhetően. Egy olyan hölgytől kaptunk ma az alapítványos számlánkra 40000.- Ft-ot, aki rendszeresen segíti munkánk, ezt a pénzt egészítettük ki, s utaltuk is tovább Kevinéknek!

Ezúton is köszönjük szépen a segítségét a szóban forgó hölgynek!!! ❤️

Ha Te is úgy gondolod, hogy szívesen segítenéd családtámogatásainkat, úgy az alábbi linken több támogató csatorna közül is tudsz választani: /hogyan-segithet

Köszönjük a megosztásokat!

vissza