Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Keve oltási költségeibe szálltunk be- Megható levelet kaptunk egy apukától

Az egyik legmeghatóbb üzenet, amit a tíz év alatt kaptunk! Egy apuka sorai:

“Tisztelt Alapítvány! A következő kéréssel fordulok Önökhöz, kezdem az elején. Párommal mindketten egyedül neveltük a fiainkat, akik mindketten leukémiásak “voltak”, (a kórház hozott össze minket), sajnos az én kisfiamat legyőzte a betegség egy évvel ezelőtt. 😞

Viszont a párom gyermeke már túl van a fenntartó kezelésen is (már másodszor volt győztes), és eljött a pillanat, amikor újra meg kell kapjon minden oltást amit természetesen semmilyen szervezet nem támogat. Ehhez szeretnék segítséget kérni, mert ez most nekünk elég nagy kiadás lenne. Kérem Önöket, hogy amennyiben van rá lehetőségük, vagy valami segítség ötletük, azt nagyon szívesen fogadnánk.”

A fotón látható kisfiú Keve, a fenti sorokat író apuka nevelt fia, természetesen nem volt kérdés, segítettünk a szükséges oltóanyagok/vakcinák megvásárlásában. Ezt sokan nem tudják, de igen, a transzplantált betegek nagy részét, -van alóla kivétel,- újra kell oltani a gyerekkori szokásos oltóanyagokkal, amiknek a megvásárlása bizony a szülők dolga...nagyságrendileg 100 000.- Ft-os nagyságrendről beszélünk!

Keve “első” betegsége 2009 decemberében derült ki, ekkor diagnosztizálták leukémiáját, ekkor mindösszesen 2,5 éves volt. A Madarász utcai kórházban kezdték kálváriájukat, majd a betegség 2016 őszén relaptált, alig akarta elhinni a család, hogy másodjára is kezdhetik elölről a megpróbáltatásokat. Az anyuka soraiból kiderül, hogy mind testileg, mind lelkileg megviselte Kevét az újabb kemoterápia.

“A kezelések következtében az immunrendszere gyakorlatilag nullázódott, így most valamennyi gyermekkori oltását újra meg kell kapja. Miután életkora alapján már nem tartozik semmilyen kedvezményezetti csoportba, így valamennyi oltóanyagot teljes áron kell megvásároljuk!”- írja ezt is az anyuka. Ez a fotó volt anno a kedvencük, ami teljesen kifejezte a helyzetet. Most már szerencsére jól van Keve, kívánjuk ez a remisszió élethosszig tartson, úgy még legalább 2077-ig!

 J Keve

Ha bárki segíteni szeretné munkánk, kérjük küldjön egy 500.- Ft-os SMS-t adományvonalunkra

(Telefonszám: 13600, az üzenet szövege: 41)

vissza