Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Kemény sorok egy édesapától

Egy rövid, de velős levelet kaptunk egy édesapától! Természetesen segítettünk az 5 éves Dávidnak!

“Sajnos a kisfiamnál 2019 január közepén leukémiát diagnosztizáltak! Azóta a Pécsi Gyermekklinikán kezelik. Az édesanyja albérletbe költözött tőlünk, mi gyermekemmel a szüleimnél lakunk. Most jelenleg emelt családi pótlékot és a GYES-t kapom. Mire kiengedik a kórházból egy fél steril szobát kellene biztosítani, és ehhez szeretném kérni a szívességüket! Előre is köszönöm!”

Tisztelt Apuka! Kemény sorok ezek, amiket ír, a támogatás nem kérdés! Nem szívesség ez, kötelesség! Szívből jövő kötelesség! ❤️ Dávid rosszindulatú vérképzőszervi betegségét a kérvényük mellé csatolt orvosi igazolással alátámasztották, megküldtek minden dokumentumot, ami a támogatásukhoz szükséges, így a mai nappal már ki is tudtuk utalni támogatásukat! Úgy van, ahogy írta, nagyon fontos, hogy Dávid a kemoterápiás kezelésről egy higiénikus, lehetőség szerint a legcsíramentesebb környezetbe mehessen haza! “Friss” beteg lévén, ugye egy teljesen új élethelyzetbe kerültek, ha bármiben tudunk segíteni a jövőt illetően, információ, szabályok, amik a kezelésekkel járnak, s nem tudnak valamit, keressenek bizalommal minket!

Pár éve felnőtt fejjel átestünk ezen, tudjuk jól, miben vannak! Dávidnak most nagy szüksége van Önre, Önökre, próbálják őt erősíteni mindenben!

Aki még nem ismerné munkánk, nekik elmondjuk, immáron kilencedik éve küzdünk a leukémia ellen közhasznú szervezetként, az érintett családoknak közvetlen segítséget nyújtva! Folyamatosan kapjuk a hasonló segítségkérő megkereséseket, s próbálunk lehetőségeink szerint ott lenni a beteg mellett teljes válszélességgel! Ahhoz, hogy átadásaink folyamatosak tudjanak lenni, közhely ugyan, de nekünk is segítség kell! Amennyiben tetszik az, amit képviselünk és csinálunk, kérjük állj mellénk!

Gy David

Van két olyan támogató forma, ami pénzbe egyáltalán nem kerül:
- adó 1% felajánlás! Adószám: 18142842-1-14 /ado
- posztjaink megosztása

Van egy olyan támogató forma, ami 500.- Ft csupán és másodpercek alatt kivitelezhető:
- adományvonal
A telefonszám: 13600
Kódszám: 41

...és van ugye az utalás:
- Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000

Bankkártyás adományozás:
https://adjukossze.hu/…/a-nagy-harcoka…/tamogatom/rendszeres

Gyere, ismerj meg minket:
/tevekenysegunk

Dávid mellett még három betegnek segítettünk a napokban összesen 200000.- Ft értékben. Két felnőtt betegnek...egyikük egy székesfehérvári Non-Hodgkin Lymphoma-s hölgy, akinek az élelmiszer és megemelkedett fertőtlenítőszer kiadásait támogattuk Spar ajándékkártyával. Másikuk ugyancsak egy felnőtt férfi beteg, akinek egy Myeloma Multiplex nehezíti meg a mindennapjait. Az Úr rezsiköltségeinek a kifizetéséhez nyújtottunk anyagi segítséget. Harmadik beteg egy Kecskemét közelében lakó kisfiú, az a család is már évek óta harcol a leukémia, illetve a kezelések mellékhatásaival...a három érintett családtól most nem kaptunk felhatalmazást, hogy fotót osszunk meg róluk! A személyes adatkezelés és adatközlés szabályai ránk nézve is kötelezőek, így kérésüket/rendelkezésüket tiszteletben kell tartsuk!
Többen vannak akik betegségüket szégyellik, pedig hát erről senki nem tehet! A baj az legtöbbször kérés nélkül érkezik! 🙁 Mi dolgozunk, ahogy csak tudunk! STOP LEUKÉMIA!

vissza