Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Jutott egy kis beiskolázási segítség Tiszamogyorósra is

Emlékeztek még Kincsőre, a kislányra, akit már korábban is támogattunk? Anno egy céges felajánlás által tudtunk a családnak karácsony környékén egy konyhai robotgépet átadni, most Kincső iskolakezdési kiadásaiban nyújtottunk segítő kezet Tiszamogyorósra!

Esik Kincso Tiszamogyoros

Konyhai robotgép átadás anno

A kislány időközben felcseperedett, elkezdte az iskolát, s nagy örömmel mondhatjuk, az első osztályt kitűnően végezte! Bízunk benne idén sem lesznek rosszabbak a jegyek, s a piros pontok után sok-sok ötös lesz az ellenőrzőben!

Kincso

Kincső- 2017

Kincsőnek a közelmúltban fejeződött be a fenntartó kezelése, de ugye itt sem ér még véget a történet, nyomon kell követni a betegséget, három havonta kontroll vérvételre kell mennie a kórházba.

Idézünk az édesanya leveléből:
"A kisebbik lányom hét éves, ALL-t diagnosztizáltak nála. Nyolc hónapig kaptunk kemoterápiát, aztán kezdődtek a fenntartó kezelések. Hála a jó istennek megvolt a csontvelő mintavétel, aminek jó eredménye lett. Most lesz másodikos a suliba, a beiskolázáshoz kérnénk segítséget az Alapítványtól, mert a gyógykészítmények mellett nem igazán elég a pénzem az iskolai felszerelésekre is! A ruháit is kinőtte, és ugye az sem kerül kevésbe. E mellett fertőtlenítőszereket is ugyanúgy használjuk továbbra is!"

Természetesen lehetőségeinkhez képest támogattuk Kincsőéket is! Így a kislány támogatásával idén összesen 250 000.- Ft összértékben tudtunk segíteni az iskoláskorú beteg gyermeket nevelő családoknak az iskolakezdési kiadásokban!

Mindezt tudtuk tenni az Önök, a Ti adományaitokból! Köszönünk szépen minden apró segítséget! Ne feledjétek, amennyiben az adomány elküldésekor kitöltitek a közlemény rovatot, oda beírjátok, hogy "közvetlen betegtámogatásra", úgy a teljes, általatok befizetett pénzt betegeink kapják meg 100 %-ban!

vissza