Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Itt a hideg, Biankáék téli ruházati cikkek vásárlásában kérték a segítségünk

Jön a hideg, így többen szokták ilyenkor kérni tőlünk, hogy segítsük téli meleg ruházati cikkek vásárlásában őket! Több család él úgy sajnos, hogy ha kifizetik a számláikat, mellette elkülönítik a mindennapi betevőre valót, akkor már ruházkodásra nem, vagy nem nagyon jut. A napokban ez ügyben keresett meg minket Bianka anyukája is. Természetesen lehetőségeinkhez képest tervezzük Bius támogatását. “Kellene neki cipő, harisnya, meleg nadrág” -tudtuk meg érdeklődésünkre az anyukától, így megbeszéltük, hogy elmennek kiválasztani a termékeket, mi kifizetjük ezeket, s onnantól kezdve jöhet a zimankó, mi megtettünk mindent, hogy ne fázzon, ne fázzon meg ez az édes kicsi lány! A mi betegeink immunrendszere sokáig a transzplant után sem teljes, így egy egyszerű megfázás is különböző infekciókat okozhat, okozhatna, amit mi nem szeretnénk! A napokban lesz a kicsi lány születésnapja is, így ezt a vásárlást egy picit “születésnapi meglepinek” is szeretné az anyuka. 
 
Bianka (1)
Itt a fotón még kórházban volt Bianka, aki mára már otthon, persze a kontroll folyamatos, de elkezdhette az iskolát idén már a nagylány! Továbbra is teljes remissziót kívánunk Biusnak, legyen boldog a születésnapod, túl sok rossz dolgon vagy már túl! Ha kapunk majd fotót a vásárlás pillanatáról, természetesen meg fogjuk osztani veletek!
vissza