Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

István egy visszaeső betegünk- Természetesen ott vagyunk mellette amennyire tudunk

István egy visszaeső betegünk, többször segítettük már lehetőségeink szerint, tettük ezt most is! Kis segítség, de szívből ment❣️Az, hogy mennyire fontos a munkánk, kiderül István szavaiból, beszéljen inkább helyettünk ő! Mi csak köszönjük Nektek, hogy adományaitokkal lehetővé teszitek, hogy segítő kezet tudjunk nyújtani a hozzánk forduló betegeknek nap, mint nap!

“2015-ben orvosi munka-alkalmassági vizsgálatnál derült ki a Myeloma multiplex csontvelő-daganatom. Számos testileg és lelkileg is kimerítő beavatkozás követte a diagnosztizálást, először Gyulán, majd végül Szegeden, ahol transzplantációra is sor került. Egzisztenciálisan is tönkretették a családot ezek a hónapok, ugyanis érdemben nem segített senki az önök alapítványán, meg persze az orvosaimon kívül, amit itt is köszönök mindenkinek! 2019-ben daganat miatt vese eltávolításon estem át, ami megint csak megviselt minket, persze a szép szavakon kívül ekkor se segít az alapítványon kívül senki, alkalmi munkákból élünk, ha az egészségembe belefér a két vizsgálat között. A többit utána lehet gondolni, regényt írhatnék, de minek!?

Most az utóbbi két héten keresztül is naponta Szegedre jártam sugárkezelésre, de még van hátra MR, szív-ultrahang, CT vizsgálat, labor, és nem minden időpontra lehet betegszállítót kérni, ami komoly anyagi és logisztikai terhet jelent! Ezeket a vizsgálatokat az áttétek miatt kell elvégezni, mert csak ezek tudatában tudja az onko-team a célzott kezeléseket kidolgozni.”

K Istvan (1)

Istvánnak innen is hatalmas erőt kívánunk, szorítunk nagyon, hogy eredményesek legyenek a kezelések! 🙏🤞

Ha segítenéd a munkánk kattints a ‘hogyan segíthet’ fülre, ha a korábbi támogatás átadásainkra vagy kíváncsi, akkor az egérrel görgess lefelé! Köszönünk minden apró támogatást! Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, nekünk is szükségünk van támogatókra!

Köszönjük! 

vissza