Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

István a legidősebb támogatottunk- Nagyon-nagyon szorítunk neki

A 74 éves István a legidősebb támogatottunk! Személyesen még nem ismerjük az Urat, mert most vette fel velünk a kapcsolatot, de majd törekszünk a személyes találkozásra...természetesen nem volt kérdés, lehetőségeink szerint támogattuk Istvánt! Az alapbetegség esetében egy Myelodysplasiás syndroma, jelen pillanatban is kórházban van a beteg. Amikor tegnap hívtuk épp a branül behelyezéséhez készültek elő. István, jövő hónapban még megy az a kis segítség, ami most, egy a lényeg, Ön gyógyuljon meg! Ugyan csak telefonon beszéltünk eddig, de ez elég volt ahhoz, hogy szívünkbe lopja magát! Nagyon-nagyon szorítunk, drukkolunk! István eddig a diagnosztizálástól próbált mindent önerőből megoldani, most érkezett el az a pont, hogy külsős segítséget kell kérjen. Alább szemezgetünk leveléből: “2019 márciusában derült ki a betegségem, azóta három hetente be kell feküdnöm körülbelül 7-10 napra állapotomtól függően a kórházba egy injekciós kúrára. A jövedelmünket nagyon megterheli ez az állandó kórházi ápolás, segítségre sajnos nem mindig számíthatok, hisz a gyermekeim már külön családban élnek, s nem mindig érnek rá. Nagyon megköszönném, ha tudnának anyagilag segíteni, illetve szívesen vennék még akár tisztító illetve tisztálkodó szereket is. Segítségüket előre is köszönöm!” István támogatását pont ilyen felhasználásra utaltuk ki, átérezzük a helyzetét abszolút! Nagyon sok erőt kívánunk innen is, az Ön betegségét ebben a korban már ugye nem lehet protokoll szerinti (fiatal korban szokványos) erős citosztatikus szerekkel kezelni, de épp elég az az injekció, amit kap, a rendszeres kórházi bent fekvésről nem is beszélve! 😞
V Istvan
Posztjaink végén többször előfordul, hogy segítséget kérünk, így van ez most is! Mint látjátok, volt már a betegeink között pár hónapos kisbaba, akinek az életéért kellett harcolnia, van a betegeink között felnőtt, idős korú beteg, lásd például István esetét, olyan anyukák, apák, szülők-nagyszülők, akiknél több esetben, a legtöbbüknek még fel kell nevelni gyermekeiket...szóval nagyon jól jön a segítség! Mi az adományokból tudunk ‘dolgozni’, csak erre hagyatkozhatunk, meg ugye évente egy alkalommal az adó 1%-os felajánlásokra! Nos, idén már kezd ez a pénzünk nagyon a végéhez közeledni, az idén felajánlott 1%-ok összegét pedig még csak szeptember végén fogjuk megkapni, amiből ugyan költhetünk ebben az évben, de igazából az a jövő évi költségvetésünk, így szeretnénk mindenkit megkérni, aki teheti, akinek szimpatikus az a közvetlen betegtámogató munka, amit végzünk, segítsen valamelyest!
Ne higyjétek, hogy egy-két, pár ezer forint nem segítség, igenis az! Akár egy 500.- Ft-os adományvonalas hívás is sokat segít!!! Ha támogatnád a leukémiás, vérképzőszervi betegeket, az alábbi számlaszámra tudsz adományt utalni:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Ha az adományvonalas segítségnyújtás a könnyebb, úgy hívd a 13600-as telefonszámot, s az automata jelzése után a 41-es kódszámot add meg.
(1 hívás= 500.- Ft segítség munkánkhoz.)
Ha inkább a bankkártyás támogatást preferálod, úgy kattints ide.  Köszönjük segítséged!
vissza