Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Imrének ismét ment a segítség- Rekord gyorsasággal hazakerült a beteg a transzplantáció után

“Első napom a steril boxban!”- írta Imre még szeptember közepén a közösségi oldalán, majd öt nap múlva már azt kommunikálta, hogy “Ma megkapom a nővérem őssejtjeit, és kezdődik a gyógyulás!” Nos, úgy van, az idősebb lánytestvér sejtjei azóta Imre új vérképzésének alappillérei. A beteg rekord gyorsasággal túl volt a transzplantáción, immár csupán a kontroll vizsgálatokra jár Budapestre a Szent László Kórházba. Ráadásul jól is érzi magát, ami szuper hír! 
Imre
Miután támogattuk a beteget, jött több célzott támogatás is részére, így most ezeknek a befizetéseknek köszönhetően újabb 30 000.- Ft-ot tudtunk kiutalni Imre élettársának számlájára, ezzel is segítve a család fertőtlenítőszer vásárlását! Egy frissen transzplantált betegnél nagyon fontos az otthoni megfelelő higiénés körülmény, így az érintett családoknál a különböző fertőtlenítőszerekből bizony sokkal több szükséges napi szinten, mint egy átlagos otthonban, így van ez Imrééknél is. Jól jön, jól jött az ilyen jellegű segítség ismét!
Ossejt Gyujtes
Emlékszünk, nem olyan rég volt, amikor először beszéltünk Imrével, akkor még arról érdeklődött, próbált információt gyűjteni, hogy mi is vár rá a transzplantáció közben, s majd az utána következő napokban. Most meg már azóta túl van mindenen, s többször is tudtuk őt támogatni! ...olyan jó ez, ha ilyet írhatunk!
Megmaradt emlékezetünkben az első telefonbeszélgetés, hisz Imre ‘útja’ is onnan indult, ahol kuratóriumunk elnökét is kezelték először, egy volt a kezelőorvos is, Kaposvárról a hematológiáról került Imre Budapestre a transzplantációra! Egy szó, mint száz, lényeg a lényeg, szerencsére jól van a nagykanizsai úr, remélhetőleg idővel már csak egy rossz emlék lesz ez az időszak, illetve a közelmúlt viszontagságai! Legyen ez a végszó, így lesz, így kell lennie! Köszönjük a támogatók segítségét Imre nevében is! 
vissza