Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Ildikó rokkantnyugdíja mellé ment a mi támogatásunk a transzplantációt követően

Ildikó segítségkérése a Dél-pesti Centrumkórház szociális osztályán keresztül jutott el hozzánk, természetesen támogattuk a hölgyet. Kell is a segítség, hisz a háztartás kiadása szinte több, mint Ildikó bevétele. Idén transzplantálták a hölgyet, most is kórházban van, 50 000.- Ft kiutalásával tudtunk azonnal segíteni neki. Megbeszéltük Ildikó lányával, hogy nem engedjük el egymás kezét a jövőben sem, ha lesz olyan kiadás, ami a beteg biztonságos gyógyulásához elengedhetetlen, és segítségre szorulnak, akkor keressenek bátran, lehetőségünk szerint mindenképp segítünk még! A transzplantáció utáni teljes felépülés hosszadalmas folyamat, nem lehet tudni még addig mi jön közbe!

G K Ildiko

Ildikó fotóját az Ő tudtával és írásos engedélyével tudtuk megosztani

Az alábbi bemutatkozást kaptuk az orvosi igazolások mellé csatolva a kórházból:

"2018-ban derült ki, hogy Akut Myeloid Leukaemia-ban szenvedek. A Dél-pesti Centrumkórház Hematológiai és Őssejt Transzplantációs osztályán idén estem át csontvelő-átültetésen. Sajnos vérképzőszervi betegségem előtt sem mondhattam magam egészségesnek. Válásom után lettem rokkantnyugdíjas. Rehabilitációs munkahelyen dolgoztam, ahonnan egészségi állapotom romlása miatt elbocsátottak. Van egy lányom és egy kisfiam. Lányom próbál anyagilag támogatni, ahogy tud, kisfiam most érettségizik, utána pedig villanyszerelőnek szeretne tanulni. Családi házban lakunk, gyakorlatilag fele jövedelmem csak ennek a fenntartására megy el. Betegségem miatti költségek is nagyon megterhelik a szűkös anyagi helyzetünket. Sajnos nem tudom, hogy tudjuk átvészelni azt az időszakot, amíg talpra nem állok és újra munkát nem tudok vállalni, hogy kiegészítsem a rokkantnyugdíjam."

Kedves Ildikó! Most első a felépülés, ami bizony nem megy egyik napról a másikra egy ilyen komoly beavatkozás után. Adjon időt magának, változni fog a helyzet, de most még az átültetés után egy picivel nem tud egészen biztosan munkavállalásban gondolkozni. Támogatásunkat kiutaltuk, s egész biztosan fogunk még segíteni a gyógyulási fázisban Önnek! Ismeretlenül is üdvözöljük, további erőt és kitartást kívánunk!

Tavaly ilyenkor még nem tudott betegségéről, most pedig már túl van a transzplantáción, ez mindenképp jó...jövő ilyenkor reméljük már csak egy rossz emlék marad a sok kórházi bennfekvés!

vissza