Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Gyermeknapot szerveztünk kicsiknek-nagyoknak

Gyermeknap, ahol kicsi és nagy egyformán jól érezte magát! Egy jó kis nyárindító egész napos pancsolós családi napot szerveztünk 13 érintett családnak, 55 fővel érkeztünk Bogácsra, a Bükk lábánál található kis turistaparadicsomba, a mindenkori táborunk helyszínére. A jó időt megrendeltük, s úgy látszik szeretnek minket az égiek, mert egész nap ragyogó napsütésben volt részünk! ☀️🙂👍⛱
Na de kezdjük az elején...reggel 09:00-ra volt megbeszélve a gyermeknapra regisztrált családokkal a találkozó a település fürdőjének parkolójában, mi már ott voltunk egy picivel korábban, vártuk a gyerekeket, s rendre érkeztek is a hozzánk tartó autók. Jöttek a családok, szépen gyűlt a csapat! Volt olyan betegünk is, olyan család, akit ugyan támogattunk már korábban, de még személyesen nem ismertük egymást, -ugye országos szinten működő alapítvány vagyunk, így előfordul, hogy az évi több száz betegünk közül nem tudunk mindenkivel személyesen találkozni,- de volt a csapatban, s ők voltak többségben, akikkel már szinte jó barátként köszöntöttük egymást!
Mi minden rendezvényünket úgy szervezzük, hogy az az érintett családoknak ne kerüljön semmibe, hisz így segítség a segítség, így miután összegyűlt a csipet-csapat gyorsan szétosztottuk családra szabottan az OMV üzemanyagkártyákat, ki-ki milyen messziről jött, akkora összeggel feltöltött kártyát kapott, hogy az fedezze Bogács és az otthonuk közti oda-vissza útját a családoknak.
Minden családnak kifizetésre került egy kis költőpénz is, hogy napközben bármelyikük ha megkíván egy fagyit, vagy plusz üdítőt, ne adj isten valami édességet, akkor azt meg tudják venni, esetleg jusson egy pici, valami kis gyermeknapi meglepire is.
Gyermeknap 2019
További fotókért kattints ide
Nyitás után egy kicsivel sorakoztunk is a strand bejáratánál, megvettük mindenkinek a belépőket, s indulhatott a móka, kacagás! 😉✌️🌊⚽️🏀🏈
Vittünk labdákat, az apukák felfújták az úszógumikat/karúszókat, ki ebbe, ki abba a medencébe ment, de azért hellyel-közzel együtt volt a csapat. 12:30 órára kértük az ebédet, csontlevest főztek a szakácsok nekünk cérnametélttel, rántott pulykamellet kaptunk vegyes körettel, káposzta salátával, s kakaós palacsintával. Az étterem teraszán elfogyasztottuk ebédünket, s miután mindenki megitta az italát, mentünk is még vissza csapatostul pancsolni. Volt aki már a palacsinta legyűrése után azonnal indulni is akart vissza a vízbe, úgyhogy uzsgyi, asztalt bontottunk viszonylag hamar! A ragyogó napsütésben olyan délután 16 óra körülig mindenki még fürdött, napozott, volt aki picit szundított, jókat beszélgettünk...s utána szépen lassan, de mindenki elkezdett készülődni hazafelé. Akik messzebbről jöttek, ők ugye hamarabb elindultak, hogy időben hazaérjenek, s voltak akik jobban ráértek a közelebb eső lakóhelyük miatt...holnap már mindenkinek iskola-óvoda, szülőknek pedig munka, úgyhogy menni kellett.
Ezúton is köszönjük szépen a jelen lévő családoknak, hogy eljöttetek, reméljük jól éreztétek magatok, s azóta már épségben mindenki hazaért! Nagy puszi és ölelés, vigyázzatok magatokra, egymásra! Köszönjük továbbá mindenkinek a segítséget, aki úgy dönt, hogy munkánk mellé áll! A Ti adományaitok nélkül nem jöhetett volna létre a mai nap sem!
vissza