Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Gergő a transzplantáció után újra tanult járni- Ma már önfeledten mosolyog

Négy éve ilyenkor nyáron kezdődött Gergőéknél a rémálom, ilyenkor szembesültek vele a szülők, hogy legkisebbik gyermekük Gergő, beteg. Most kezdenek már kicsit felengedni, s egyre jobban bízni, hogy a betegség már a múlté, persze ez enyhe túlzás, hisz az tudja csak igazán, akinél már rosszindulatú betegséget diagnosztizáltak, hogy onnantól teljesen megváltozik az ember élete. Nincs olyan hónap, hét, de talán még nap sem, hogy ne gondoljon rá, hogy igazából egy szempillantás alatt relaptálhat a kór, persze ezt nem szabad túlzásba vinni, csak az egészséges keretek között! Ha minden nap ezzel kelnénk, ezzel feküdnénk mi érintettek, abba bele lehetne bolondulni. Persze elbagatellizálni sem szabad, hisz mégsem egy nátháról beszélünk! Kontroll-kontroll-kontroll, s megfelelő odafigyelés!
Pécsen kezdődtek a kezelések, 9 blokk kemo- és 22 sugárterápia...ez utóbbiból 35 volt kiírva, de Gergőnek övsömöre lett, s le kellett állni a kezelésekkel! Diagnosztizálás után egy évre transzplantálták Gergőt, ez már Budapesten a Szent László Kórházban történt...nem volt mindez egyszerű, időközben újra kellett tanulnia járni, de hősiesen ezen is túl van Geri! Kemény, stramm fiúcska, küzdött rendesen!
Meglátogattuk ma a családot, Spar ajándékkártyát vittünk nekik, ami jól fog jönni a szülőknek a mindennapi bevásárlások alkalmával. Ha nem is nagy, de egy pici segítség ez a három gyermek mellett! Élelmiszert, fertőtlenítőszert, ami szükséges, tudnak majd vásárolni.
B Gergo (2)
Ha tehetitek, kérünk segítsétek ezt a családtámogató munkát, amit végzünk!
Következő bejegyzésünk már a tábor első estéjén lesz, vasárnap jövünk a vidám fotókkal! ...mert tudjátok, ha boldog a lélek, jobban gyógyul a test is!
vissza