Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Gáborkáék álma, hogy egy gázfűtéses házba mehessenek haza

Minden csak fejben dől el! Van egy fiatal hölgy, aki eldöntötte, hogy Ő bizony segíteni szeretne nagy beteg kisgyerekeknek, s azóta rendszeresen jár be önkénteskedni a Heim Pál Gyermekkórházba, s lehetősége szerint támogat is beteg gyerekeket! Most biztosan többen mondják, "hát persze, biztosan megteheti...ha lenne és tehetném, én is segítenék másoknak"!

Nos igen, valószínű, hogy megteheti a hölgy, de mindemellett meg is teszi! Nem kell nagy összegben gondolkozni mindenkinek, aki beteg és segítségre szorul, az a kis segítségnek is nagyon örül! Szóval, ha Te eldöntöd, hogy segíteni akarsz, akkor kis összeggel is tudsz! Ha a döntés megszületett, keress minket bátran, hogy miként segíthetsz úgy, hogy azt biztosan egy kis beteg kapja meg!

Nos, ez a fiatal hölgy, akivel kezdtük a bejegyzést, tegnap 70 000.- Ft-ot utalt a számlánkra. Megjegyezte, hogy 20 000.- Ft-ot egy Bianka nevű kislány kapjon belőle (Bianka támogatása a mai nappal utalásra került, holnap láthatjátok a beszámoló posztot.), 50 000.- Ft-ot pedig egy rászoruló család kapjon meg. Nos, ez az összeg is átutalásra került egy hajdúszoboszlói családnak, ez a tündéri kisfiú kapta meg, akit a képen láthattok! Gabika anyukája megfogalmazása által alább olvashatjátok a 2.5 éves cukorfalat bemutatkozását:

H Gabor

"Ez év áprilisában kórházba kerültem, mert állandóan beteg voltam és magas lázam volt. Vérvétel, majd annak rossz eredménye miatt csontvelő mintavétel és csont-biopszia következett. Május közepére meglett a diagnózis. Egy olyan ritka fajta leukémiám van, amely az országban évente 1-2 alkalommal fordul elő, és a gyógyulásra az egyetlen esély a csontvelő transzplantáció. A nyár sűrű kórház látogatással telt, közben keresték nekem a megfelelő donort. A nemzetközi adatbázisból egyetlenegy német ember volt, aki alkalmasnak bizonyult. Neki köszönhetően esélyt kaptam egy új életre. Szeptember 1-én bevonultam a steril bokszba. Az átültetés sikeres volt, eltűntek a rossz sejtek a testemből. Jelenleg is anyukámmal a budapesti Szent László Kórházban vagyunk, már a Démétér Házban. A kezelések folytatódnak, de a teljes gyógyulás felé vezető út még hosszú és kockázatokkal van kikövezve, de nem adjuk fel! Eközben otthon apukám és az 1 éves kis tesóm azon fáradoznak, hogy egy felújított gáz fűtéssel felszerelt házba térhessünk haza."

Nos Ilona, reméljük ez a felújítási folyamat meg tud valósulni, támogatásuk már útban! Nem engedjük el továbbra sem egymás kezét, tartjuk a kapcsolatot, és segítünk, ha tudunk!
December 05-én érkezünk Önökhöz a Démétér Házba egy másik támogatónkkal, aki ugyancsak visz majd Önöknek egy kis meglepetést, az esetben személyesen fogja átadni a hölgy kislányával az adományt! Látjuk egymást, vigyázzon addig is erre a kis tündérre!

Aki szívesen segítené betegeinket, Ő megtalál minden támogató csatornát oldalunkon a "HOGYAN SEGÍTHET" kis fülre kattintva, VAGY, aki szeretné személyesen is át tudja adni adományát a kis betegeknek! Minden egyeztetés kérdése, és azé a döntésé, amiről fentebb beszéltünk! 

vissza