Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Fontos az utógondozás, ez Valentinánál is beigazolódik

Az alábbi történetből kiderül, amit mi már régóta tudunk és mondunk, hogy az érintett családok kálváriájának közel sincs vége a kemoterápiás kezelések lezajlásával, vagy egy sikeres transzplantációval! Az is visszacsatolható, hogy lehetőségeink szerint fontos a rehabilitációját is követni minden betegnek, s amennyire lehet segíteni ezt az időszakot is.
Zs Valentina (3)
Valentina esetében is így van ez, korábbi alapbetegségére, illetve a kezelések mellékhatására visszavezethetően mozgás és beszédfejlesztésre kell, hogy járjon, súlyos mértékű epilepsziás rohamai vannak...stb. Az anyuka soraiból idézve mindjárt több minden kiderül:
“Kislányom egy akut leukémiás, csontvelő-transzplantált beteg. Nagyon nehéz volt ez az időszak, az orvosok azt mondták nem tudnak garantálni semmit. Sajnos több szövődménnyel küzdünk, le van maradva korabeli társaihoz képest, sem beszélni, sem egyedül öltözni nem tud. 24 órás gondozásba vagyok itthon vele, ráadásul súlyos epilepsziás rohamok gyötrik, egyenlőre az orvosok sem tudják mi károsodhatott a kicsi agyacskájában. Csak erre háromféle gyógyszert szedünk. Dühkitörései vannak, sokszor agresszív, verekszik, kiabál, egyre kilátástalanabb a helyzet. Mozgás és beszédfejlesztésre kell járjunk, ezt anyagilag nem tudják támogatni, sőt foglalkozni is csak heti egyszer foglalkoznak vele ingyenesen, ami semmi az ő esetében, ezért magánfejlesztésre járunk régóta. Egyedül nevelem két lányomat, kérem önöket, ha tudnak segítsenek nekünk idén is a fejlesztések kifizetésében!”
Tisztelt Anyuka! A korábbi támogatásokhoz híven most is 50 000.- Ft kiutalásával tudjuk támogatni Valentinát! Bízunk benne eredménnyel jár a beszéd és mozgásfejlesztése gyermekének! Sok erőt és kitartást kívánunk mindennapjaikhoz!
Mint azt a bejegyzéseinkből látjátok elkél a segítség nekünk is, folyamatos az éves családtámogató munkánk, Valentináé az idén a 21. átadás. Így kérünk mindenkit, ha tehetitek támogassatok minket!
vissza