Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Felnőtt korban sem egyszerű egy akut leukémiát legyőzni

Éva már két gyermeket felnevelt, az egyikük egyetemre jár, a másik pedig gimnazista, boldog családi életet él férjével, bár boldogságuk mégsem felhőtlen, mert évek óta nagy harcban áll a család egy akut leukémiával. A kemoterápiás kezeléseket transzplantáció követte Évánál, de dolgozni még az idén biztosan nem tud menni.
A kemoterápiás kezelésekről, magáról egy rákos megbetegedésről úgy érezzük nem kell nagyon sokat beszéljünk, hisz rengetegen vagyunk érintettek a dologban, vagy közvetlenül, mint beteg, vagy közvetve, mint családtag, mindenki jól tudja ez mivel jár. Hetekre, hónapokra kórházban van a beteg, de a felépülés esetenként, és ez nem is annyira ritka alkalom, évekig is eltarthat. Nos, Éva ebbe az intervallumba esett. Idéznénk egy pár sort a hölgy hozzánk írt leveléből:

"Üdvözlöm Krisztián! Bár mindig úgy gondoltam soha nem leszek ráutalva senki segítségére, az élet máshogy hozta. AML betegséget diagnosztizáltak nálam, majd a protokoll szerinti kemoterápiás kezelések után a következő évben transzplantáltak. Úgy gondolom, sőt tudom, a szerencsések közé tartozom, hiszen valakiknek ez meg sem adatik! Két gyermekem van az egyik egyetemre jár már, a másik pedig gimnazista. A férjem, hogy helyt tudjon itthon állni a vállalkozását is feladta. A helyi önkormányzat már kétszer tudott segíteni nekünk az elmúlt években, mostanra merültünk ki anyagilag. Türelemmel gyógyulok ez a dolgom most, de a családnak ételt kell az asztalra tenni nap, mint nap. Ez a legnehezebb a rezsi és a lakáshitel törlesztése után."

Átérezzük Éva gondolatait, hisz nálunk is a kuratóriumban van két korábbi leukémiás beteg, nagyon is jól tudjuk miről beszél! Évának most a mindennapi kiadásokban segítettünk! Mi csak annyit tudunk mondani Önnek kedves Éva, hogy adjon még egy kis időt magának, a transzplantáció sikerült, sajnos a felépülés nem minden esetben máról-holnapra történik, de nézzük a jó oldalát a dolognak, a leukémia szerencsére már a múlt! Kívánjuk, ez mindig maradjon is így, sok boldogságot kívánunk gyermekeikhez, üdvözöljük a teljes családot!

El kell mondjuk, Éva nem szerette volna, ha a fotója megjelenik oldalunkon, így az adatvédelmi szabályokat, s Éva kérését tiszteletben tartva most kép nélkül, és kifejezetten csak a keresztnevével tudtuk megosztani történetét! Aki szeretné támogatni, segíteni betegeinket, ők ne feledjék, az alábbi linken minden csatornát megtalálnak eme szándékuk gyakorlására:

www.tegyunkleukemia.hu/hogyan-segithet

Kérjük, ha teheti juttassa el minden ismerőséhez a linket egy megosztással! Köszönjük!

Segits Ha Megteheted

vissza