Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Félévente ajánlott, de évente mindenképp menj el egy rutin vérvételre

Amanda leukémiáját ötévesen diagnosztizálták, azelőtt nem volt beteges a kislány, hirtelen a semmiből derült ki nála ez az alattomos kór! Debrecenben kapta a kemoterápiás kezeléseket, mivel ehhez a hematológiai centrumhoz laknak a legközelebb. Az aktív kezelések után protokoll szerint jöttek a fenntartó kezelések, 12 lett volna belőlük szám szerint, de az 5. után abba kellett hagyni ezeket, mert Amanda mája annyira telítődött a citosztatikumokkal, hogy teljesen feladta a szolgálatot. Időközben a méregtelenítő szerve többszörösére dagadt, olyannyira, hogy az már nyomta a tüdőt is, így oxigént kell kapjon, mert anélkül nehéz a levegővétel. Májtranszplantáció előtt áll a kislány, arra várnak, hogy jöjjön az értesítés, megvan a megfelelő máj.
De Amanda
Pár hete meglátogattuk Amandát és anyukáját a kórházban, ma telefonon beszéltünk az édesanyával, tőle tudjuk, eddig nincs még előrelépés. Várnak továbbra is a megfelelő májra, ráadásul most egy e-coli fertőzéssel is küzdenek...nagyon sok és viszonylag súlyos tünetegyüttessel tud járni a baktériumfertőzés, annyi a pozitívum, hogy pár nap alatt lezajlik. Gyógyulást nagylány! ✌️
Mi Amandát a vérképzőszervi érintettsége lévén tudtuk támogatni, az otthoni megfelelő higiénés körülmények kialakítására utaltuk ki segítségünk, ez ugye az alapbetegség miatt és a rá váró szervtranszplantáció miatt is rendkívül fontos!
Ilyen, és hasonló kis betegek várják a segítségünk, kérjük, aki teheti támogassa a betegséggel küzdő Hősöket! Most van rá lehetőség, hogy mindezt kiadás nélkül tudjátok tenni, lásd adó 1% felajánlás. Ide kattintva megtalálsz minden, a betegeinkhez vezető támogató csatornát.
Ne gondold, hogyha csak egy kicsivel tudsz segíteni az ciki, és inkább nem is foglalkozol vele! A sok kicsiből lesz egyszer csak egy nagy egész! Szóval ha csupán pár száz forintot tudsz most küldeni a gyerkőcöknek, de azt szívből teszed, ne habozz! Ezt meg tudod tenni egy gyors SMS küldéssel is akár! A telefonszám 13600, ide kell egyszerűen a 41-es kódszámot elküldeni egy üzenetben! (1 SMS=500.- Ft támogatás az érintett családoknak.) Köszönjük!
vissza