Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Egy sűrű nap története- Miskolcon és Debrecenben jártunk a kórházban, illetve másik két betegnél is egyben

Miskolcon a Velkey László Gyermekegészségügyi Központban jártunk ma, ahol hét kis bentfekvő betegnek tudtunk segítséget vinni. A fertőtlenítőszer vásárlásaikba tudtunk segíteni a családoknak, illetve az útiköltség kiadásaikból vettünk le egy kis terhet a vállukról! Aztán Debrecenben is jártunk, meglátogattuk a kis Csabit. Siettünk nagyon, így sokáig nem tudtunk maradni, de azért a szülőkkel sikerült pár szót váltanunk. Csaba jól van, tegyük hozzá a körülményekhez képest persze...ottlétünkkor egész végig valami kis videójátékot tanulmányozott. 🙂 Milyen jó azért, hogy van ami így leköti, hisz tapasztalatból tudjuk mondani, bizony nagyon unalmasan tudnak telni a napok a kórteremben. Talán, ha minden igaz holnap haza is mehet Csabi pár napra...ismét jól fog esni egy kis töltődés! 👍

Hazafelé betértünk Boconádra Lázárékhoz is, személyesen adtuk át nekik a kisfiú által hőn áhított wellness pihenés utalványát, amit reggel Miskolcra menet átvettünk a hoteltől. Aki nem tudná még, a mezövesdi Hotel Balneoban fog eltölteni a kisfiú szüleivel két éjszakát! Ezen felül még a neki címzett adományokból élelmiszer utalványt kapott a család, bármit tudnak majd vásárolni, ami a SPAR polcain megtalálható! ...illetve az útiköltségeikhez járultunk hozzá benzinkártya biztosításával!

Aztán még este siettünk Székesfehérvárra, oda meg a "madaras" hipermarketbe, mert egy helyi CLL beteg idősebb hölgynek vettünk ott egy új mosógépet! Pár napja teljesen megadta magát a régi masinája, amit javítani már nem lehetett, nem volt érdemes...így nem maradt más, mint a csere! Hisz mosógépre szükség van, esetében meg ugye pláne, hisz 73 évesen senki nem várhatja el, hogy kézzel mosson a hölgy!

Szóval sűrűre sikeredett a mai nap is. Megosztunk veletek pár fotót egybe sűrítve, olyan gyerekek fotóit, ahol a szülők és az érintett is megengedte azok közlését! A többiek inkább kérték, hogy ne szerepeljen róluk nyilvános közegben kép! Ezt egyértelmű tiszteletben kell tartanunk, s természetes, hogy abban is tartjuk!

Miskolcon Jartunk

Amennyiben úgy érzed fontos az a munka, amit mi végzünk, segíts nekünk egy 250.- Ft-os SMS üzenet elküldésével! Nem kell mást tégy, csupán a 41-es számot elküldeni a 13600-as telefonszámra! Köszönjük szépen!

vissza