Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Egy rózsa nem rózsa! Pláne egy háromgyermekes családban! Útban az új kombinált tűzhely Kristófékhoz

Egy cukorfalat édes kisfiút tudtunk ma is támogatni, köszönhetjük ezt az önzetlenül felajánlott adományoknak, a telefonos kampányunkon keresztül érkező emelt díjas SMS üzeneteknek, és az adó 1% felajánlásoknak! Ezek az úgymond bevételi forrásaink, amiknek köszönhetően folyamatosan és egyre hatékonyabban tudjuk támogatni a családokat! Ebben a támogatásban nagy szerepe van Király Viktória "futó nagykövetünknek", hisz az Ő felhívására gyűlt össze Kristófék új tűzhelyére a pénz! Köszönjük a segítséget mindazoknak, akik #tegyünkleukémia közlemény rovattal utalták el adományaikat!
G Kristof 2
A képen a 10 éves Kristófot láthatjuk most, az elmúlt karácsonykor, akinek az édesanyja az alábbi kéréssel fordult felénk, idézünk:
"Gyermekem leukémiáját (AML) 2016 augusztusában diagnosztizálták. Kemoterápiával kezelték, de a betegsége 2017 augusztusában ismét kiújult. Az elvégzett vizsgálatok azt mutatták, újabb kemoterápiával véglegesen nem gyógyítható, ezért tavaly októberben transzplantálták, az őssejtet testvérétől kapta. Két és fél éve egyedül nevelem gyermekeimet, Kristóf Down szindrómás 10 éves, testvérei fiatalabbak. Az édesapjuktól kapott gyermektartás fedezi az otthonunk vásárlására felvett hitel és járulékainak költségeit, amire nagyon szükségünk lenne, az egy új tűzhely, és egy számítógép."
G Kristof
Kedves Tímea! Sajnáljuk, hogy egy év remisszió után relaptált Kristóf betegsége, de egyben biztatjuk is, hisz ugye az őssejt transzplantáció végleges gyógyuláshoz vezethet, és minden bizonnyal így lesz ez az Önök esetében is! Amikor a kemoterápiás kezelések után relaptál a betegség, akkor sajnos végleges gyógyuláshoz ténylegesen már csak a transzplantáció vezet! Kristófnál sajnos ugye fennáll a leukémia mellett a Down szindróma is, ezt nem tudjuk milyen stádiumú, de ahogy beszéltük, most azon dolgoznak, hogy valamennyire felnőtt korára önfenntartó tudjon lenni Kristóf! Van egy másik kislány betegünk is, akinél ugyanez a helyzet, náluk is szerencsére a leukémia remisszióban, s most különböző foglalkozásokra hordják a kislányt a szülők, hasonlóképp gondolkozva, mint ön a későbbieket érintve!
Amit kérelme ügyében tudtunk tenni, a mai nappal megrendeltünk Önöknek egy kombinált tűzhelyet, mivel ugye a régi az egyedüli működő rózsájával használhatatlan, s a javítás szinte majdnem ugyanannyi lenne, mint egy új készülék vásárlása! Egy rózsával napi szinten főzni, három gyermeket ellátni nem egyszerű, így mindenképp léptünk a dologban Kristóf érdekeit tartva szem előtt! Holnap Önöknél az új főző-sütő alkalmatosság, gondolom ennek a gyerekek fognak a legjobban örülni, készülhetnek a finomabbnál-finomabb "anya" alkotások, s ami a legfontosabb, így meg is rövidül a konyhában töltött idő, több ideje jut majd gyermekeire!
Számítógép ügyben annyit tudunk visszajelezni, hogy meg fogjuk próbálni az emberek figyelmét felhívni, hogy segítsék ezt az ügyet egy emelt díjas SMS üzenet elküldésével. Meglátjuk mennyien fognak a dolog mellé állni, és abból meg fogjuk tudni venni Kristófnak a hőn áhított számítógépet! Ahogy kiderült, Kristóf szeret énekelni, s ehhez mindenképp nagy "társa" lehetne a Youtube csatorna, de ehhez ugye kell egy számítógép! Ígérjük rajta leszünk a dolgon!!!
Aki szívesen segítené munkánk egy 500.- Ft-os emelt díjas SMS üzenet elküldésével, nekik az információ:
Telefonszám: 13600
Üzenet szövege: 41
vissza