Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Egy rászoruló család, akik célzott segítséget várnak

Ismét egy olyan hely, ahol nagyon jól jött a segítségünk! A kifejezetten “leukémiás” alapítványok közül mi vagyunk az egyetlen az országban, aki a felnőtt betegeknek is anyagi támogatást nyújt, így Zsigmond csak ránk számíthatott! Lehetőségeinkhez mérten természetesen segítettünk, most a legfontosabb, az otthoni megfelelő higiénés körülmények kialakításához járultunk hozzá.
“Idén augusztus 08-án egy akut leukémiát diagnosztizáltak nálam. Jelen pillanatban is kórházban tartózkodom, mivel kemoterápiás kezelések sora vár még rám. Februárra tervezik a transzplantációt. A segítségüket szeretném kérni, mivel nehéz anyagi körülmények között élünk. A fiam 18 éves, most állt munkába. A nehéz helyzetünk miatt tüzelőre sem maradt pénzünk, így villany melegítővel fűtünk. Az utazási költség is komoly teher számunkra. A feleségemre számíthatok csupán, ő most a családfenntartó. A ház amiben élünk, több helyen is penészes, a fél steril szoba, ami számomra ki lesz alakítva, az a fiam mostani szobája. A nyílászáró cseréje megvolt, plusz a tisztasági festés, a laminált padlót kell még kicserélni, az olyan régebbi fajta, meg van vetemedve. A családom sajnos nem tud segíteni, sok a gyerek, édesanyám támogat még minket a rokkantnyugdíjából, ahogy tud.”
Zsigmond Abony
Zsigmond, ahogy mondtuk, tartjuk, tartsuk továbbra is a kapcsolatot, felmértük helyzetüket, valóban több téren segítségre szorulnak...mi annyit tudunk ígérni, hogy a transzplantáció idején még fogunk segíteni, illetve hogyha érkezik önnek számlánkra célzott támogatás, úgy azt teljes egészében utaljuk is önnek! Tartson ki, legyen erős! Most egy hosszabb kellemetlen időszak áll önök előtt, ez biztos, anyagilag ez nagy megpróbáltatás lesz!
Aki szeretné Zsigmondot támogatni, ő meg tudja tenni! Az alábbi közlemény rovattal kérjük az utalást elindítani, így a teljes pénzt a képen látható fiatalember fog megkapni! Az egyik legrászorulóbb család most a Zsigmondéké, akiket ismerünk. Célzott segítség:👇
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Közlemény: Zsigmondnak Abonyba
vissza